GhostOps

Becerikli
Ürünü alalı 1 sene oldu, uzun zamandır sorunsuz kullanıyordum. Bu sorunun başlangıçta ekran kartımı güncellerken oluyordu, sonra düzeliyordu. Ancak artık göz kırpması gibi sürekli, yaklaşık her 7 saniyede bir tekrarlamaya başladı.

HDMI kablosu da dahil olmak üzere tüm bağlantıları denedim, düzelmedi. APU üzerinden görüntü aldım, sorun yine devam etti hatta daha da kötü oldu. Yani ekran kartımda bir sorun yok. APU ile görüntü kötüleşince tekrar ekran kartına taktım ve şu an öyle kullanıyorum.

Servise göndereceğim. Bu sorunu yaşayan veya yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1769146225616.webp

Bu PC güncelleme yaparken oluyor bir de güncelleme sonrası belirli aralıklarla ekran bozulup düzeliyor.

Buna benzer bir şey bende yaşıyordum çözümü format atmam ile buldum. Bendeki olay eski çanak antenli televizyonlar gibi komple tüm ekranda karıncalanma oluyordu. her yolu denedim olmadı en son format attım düzeldi. Windows dosyalarının bozulduğunu o zaman anladım işte.

Buna benzer bir şey bende yaşıyordum çözümü format atmam ile buldum. Bendeki olay eski çanak antenli televizyonlar gibi komple tüm ekranda karıncalanma oluyordu. Her yolu denedim olmadı en son format attım düzeldi. Windows dosyalarının bozulduğunu o zaman anladım işte.

Format atmam pek mümkün değil oyun yüklemem 1 asır sürüyor.

Eki Görüntüle 220361

Bu PC güncelleme yaparken oluyor bir de güncelleme sonrası belirli aralıklarla ekran bozulup düzeliyor.
Panel arızası birebir aynı sorunu yaşadım.

Panel arızası birebir aynı sorunu yaşadım.

Garantisi var değişim yaparlar mı acaba?