theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 Beğeniler 441 Yer Fox River Hapishanesi 29 Ağustos 2025 #1 Selam elimde bir monitör var Lenovo G32QC-30. Fakat bunun bir arızası var tahminimce panel arızası. Aşağıda görüntüsünü bırakacağım. Arızası ne olabilir? Ne kadara mâl olur? Bilgilendirirseniz mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
Selam elimde bir monitör var Lenovo G32QC-30. Fakat bunun bir arızası var tahminimce panel arızası. Aşağıda görüntüsünü bırakacağım. Arızası ne olabilir? Ne kadara mâl olur? Bilgilendirirseniz mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.768 Yer İstanbul 29 Ağustos 2025 #2 Paneli kırık ve panel değişimi lazım. Özetle çöpe atıp yenisini almak en ucuzu olabilir.
KS KS theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 Beğeniler 441 Yer Fox River Hapishanesi 29 Ağustos 2025 #3 Recep Baltaş dedi: Paneli kırık ve panel değişimi lazım. Özetle çöpe atıp yenisini almak en ucuzu olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam peki yaptırmaya kalksam ne kadara mâl olur? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2025
Recep Baltaş dedi: Paneli kırık ve panel değişimi lazım. Özetle çöpe atıp yenisini almak en ucuzu olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam peki yaptırmaya kalksam ne kadara mâl olur?
Vadbav Başarılı Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.797 Çözümler 6 Beğeniler 1.265 29 Ağustos 2025 #4 theodore bagwell dedi: Anladım hocam peki yaptırmaya kalksam ne kadara mâl olur? Genişletmek için tıkla... Genelde monitörün ikinci el fiyatından daha çok çıkarıyorlar panel ücretlerini.
theodore bagwell dedi: Anladım hocam peki yaptırmaya kalksam ne kadara mâl olur? Genişletmek için tıkla... Genelde monitörün ikinci el fiyatından daha çok çıkarıyorlar panel ücretlerini.
Michael Scofield Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 685 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya 29 Ağustos 2025 #5 theodore bagwell dedi: Anladım hocam peki yaptırmaya kalksam ne kadara mâl olur? Genişletmek için tıkla... Monitörle aynı fiyatta filan oluyor.
theodore bagwell dedi: Anladım hocam peki yaptırmaya kalksam ne kadara mâl olur? Genişletmek için tıkla... Monitörle aynı fiyatta filan oluyor.
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.173 Çözümler 46 Beğeniler 3.736 29 Ağustos 2025 #6 Servise sorarak net cevap alırsınız. Tabii, ucuza mal olmayacaktır.
R ramazandeveli Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 503 Çözümler 1 Beğeniler 279 Yer ANKARA/ BATIKENT 29 Ağustos 2025 #7 Tadilat kurtarmayacaktır. Direk çöp.
KS KS theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 Beğeniler 441 Yer Fox River Hapishanesi 29 Ağustos 2025 #8 Vadbav dedi: Genelde monitörün ikinci el fiyatından daha çok çıkarıyorlar panel ücretlerini. Genişletmek için tıkla... anladım hocam ama bu bana bedavaya geldi yine de mantıksız mı tamir ettirtmek?
Vadbav dedi: Genelde monitörün ikinci el fiyatından daha çok çıkarıyorlar panel ücretlerini. Genişletmek için tıkla... anladım hocam ama bu bana bedavaya geldi yine de mantıksız mı tamir ettirtmek?
Vadbav Başarılı Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.797 Çözümler 6 Beğeniler 1.265 29 Ağustos 2025 #9 theodore bagwell dedi: anladım hocam ama bu bana bedavaya geldi yine de mantıksız mı tamir ettirtmek? Genişletmek için tıkla... Fiyat sorun. Sonra sağlamının 2. el fiyatına bakın ona göre karar verirsiniz.
theodore bagwell dedi: anladım hocam ama bu bana bedavaya geldi yine de mantıksız mı tamir ettirtmek? Genişletmek için tıkla... Fiyat sorun. Sonra sağlamının 2. el fiyatına bakın ona göre karar verirsiniz.