Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Akbabuş

Başarılı
Merhaba,

Monitörüm aniden görüntüyü bozdu ekranın yarısı çizgileşti, ekran kartındandır sandım ama 2. monitöre bağlayınca düzgün görüntü veriyor. Monitör açılış logosunda bile bu hata mevcut.

Monitör: Aoc 24G2U

IMG_0152.webp

Son düzenleme:
Çözüm
Sanmıyorum hocam. Belki seri numarasından bir istisna yaparlarsa bakarlar belki.

Amazon'a fatura talebi gönderdim, kapatılan hesaplardan fatura alımı bu şekilde oluyormuş. Yarın bir de teknik servisi arayayım, bakalım ne diyecekler.

Şu anki hali böyle. Hz değiştirdikçe farklılaşıyor, anlam veremdim. En düzgün haliyle bu.

IMG_0157.webp

Teknik servisle görüştüm, faturasız bakılıyormuş ama değişmesi gerekirse faturanın olması gerekiyormuş.

Sonuç: Fatura olmadığı için panel değişimi yapılmadı. Yeni monitör aldım.

Güncelleme: Faturası olmadan, markadan gerekli belgeleri alıp değişim yapıldı monitöre. Yeni gelecek monitör: AOC 24G2SPAE
Sanmıyorum hocam. Belki seri numarasından bir istisna yaparlarsa bakarlar belki.

Amazon'a fatura talebi gönderdim, kapatılan hesaplardan fatura alımı bu şekilde oluyormuş. Yarın bir de teknik servisi arayayım, bakalım ne diyecekler.

Şu anki hali böyle. Hz değiştirdikçe farklılaşıyor, anlam veremdim. En düzgün haliyle bu.

IMG_0157.webp

Teknik servisle görüştüm, faturasız bakılıyormuş ama değişmesi gerekirse faturanın olması gerekiyormuş.

Sonuç: Fatura olmadığı için panel değişimi yapılmadı. Yeni monitör aldım.

Güncelleme: Faturası olmadan, markadan gerekli belgeleri alıp değişim yapıldı monitöre. Yeni gelecek monitör: AOC 24G2SPAE

Son düzenleme:
Çözüm