Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar tam kurulum yapıp deneyebilirsiniz. Monitörü ses aygıtı olarak ekran kartı üzerinden görür.
Darth AMD
Başarılı
Ben iGPU üzerinden görüntü aldığım zamanlar DVI-D to HDMI adaptör kullanıyordum. Monitörü ses çıkışı olarak görmesin diye Intel Graphics üzerinden yalnızca görüntü aktarımı olacak şekilde ayarlamıştım. Siz hangi model kart kullanıyorsunuz hiç bilmiyorum ama kontrol edebilir misiniz? (sadece aklıma geldi)
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
- Makaleler
- 7
Monitörü kapatıp açmayı ya da HDMI/DisplayPort kablosunu çıkarıp tekrar takmayı dener misin? Bazen Windows monitörü yeniden tanıtınca ses aygıtı tekrar listede çıkıyor.
Eğer düzelmezse:
Eğer düzelmezse:
- Ses aygıtları kısmında sağ tıklayıp “Devre dışı bırakılan aygıtları göster” seçeneğini aç.
- Ekran kartı sürücüsünü kurarken yanında gelen HD Audio Driver bileşenini de yüklediğinden emin ol.
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar tam kurulum yapıp deneyebilirsiniz. Monitörü ses aygıtı olarak ekran kartı üzerinden görür.
korayklfa
Çalışkan
DDU ile ekran kartını silip tekrar yükleyeceğim geri dönüş yaparım. Gösterdiğiniz kısımda devre dışı şekilde gözükmüyor.
DDU ile silip geri yükledim gözüktü. Teşekkür ederim herkese yardımınızdan dolayı.
DDU ile silip geri yükledim gözüktü. Teşekkür ederim herkese yardımınızdan dolayı.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-