Monitörünüzü hangi parlaklıkta kullanıyorsunuz?

Arlecchino

Başarılı
Öncelikle, her monitörün parlaklığı aynı olmadığı için konu garip durabilir; fikir edinme ve sohbet amaçlı sormak istedim. G6 OLED kullanıyorum, 8 bazen ise 10 parlaklıkta kullanıyorum. Eski monitörlerim de bu kadar düşüktü.

Son düzenleme:
Ben 15-16 parlaklıkta kullanıyorum. Akşamları gece ışığı özelliğini açıyorum. Monitörüm Philips Evnia modelinden bir monitör.

En yüksek parlaklıkta kullanıyorum. Monitörüm 300 nit parlaklık verebiliyor. Daha yükseği olsa daha yükseğini kullanırım.

En yüksek parlaklıkta kullanıyorum. Monitörüm 300 nit parlaklık verebiliyor. Daha yükseği olsa daha yükseğini kullanırım.

Gözleriniz ağrımıyor mu hocam ya? Ben ışık saçan ne varsa en kısıklarda kullanıyorum.

Değişiyor. Çok güneşli günlerde 50 ama normalde 0-15. ve mevsimden mevsime her zaman güneş batımında gece ışığını açarım. Monitör 350 nit.

Odamı karanlık tuttuğum için %5 ila %30 arasında kullanıyorum. Oyun girince %30'a çekiyorum. Ayrıca monitörde sürekli olarak Mavi ışık filtresi aktif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…