Virtual Machine açıp yazılımı yüklesem oradan ayar yapmam mümkün mü? En basit nasıl yapabilirim acaba? Sadece birkaç renk değiştirmek için yapacağım.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Biraz araştırdığımda öyle buldum ben de ancak şu hatayı alıyorum. Bu WebHID aynı zamanda Netflix vs. çalışması için de gerekliydi sanırım, değil mi? Zaten yoktu sanırım bu.Tarayicidan usevia.app uzerinden direkt halledersin. Cunku M1 serisinde VIA destegi var.
Mesajı tam okumamışım, kusura bakmayın.@Ethem Efe, iste bu hatayi almamaniz icin Chromium tabanli tarayici kullanin dedim. Zira Firefox, WebHID desteklemiyor. Netflix icin WebHID gerekmiyor, DRM ile karistirmayin.
Cihaz bulamıyor :/ Kablo ile bağlıyım.Tarayicidan usevia.app uzerinden direkt halledersin. Cunku M1 serisinde VIA destegi var. Chromium tabanli bir tarayiciyla girin.
Benim klavyenin iki modeli varmış sanırım, VIA ve non VIA olan; bendeki non VIA galiba.Tarayicidan usevia.app uzerinden direkt halledersin. Cunku M1 serisinde VIA destegi var. Chromium tabanli bir tarayiciyla girin.