PCRaptor

Yetkin
Yer
Istanbul
Biliyorsunuz, LGS sonuçları 11 Temmuz'da açıklanıyor. Babam da bana hediye etmek için Monster Abra A5 - i5 13500H - RTX 4050 modelini almış. Bunu satıp her şey dahil masaüstü kurmak mı mantıklı yoksa laptopu kullanmak mı? Elimde zaten Asus X515JF model bir laptop var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin kullanımınıza göre değişir. Kötü bir laptop değil bence ama masaüstü alma olasılığın varsa daha iyi olur hem ileride istediğin gibi de parça değişimi de yaparsın. Eğer satamazsan da seni üzmez bence.

Biliyorsunuz, LGS sonuçları 11 Temmuz'da açıklanıyor. Babam da bana hediye etmek için Monster Abra A5 - i5 13500H - RTX 4050 modelini almış. Bunu satıp her şey dahil masaüstü kurmak mı mantıklı yoksa laptopu kullanmak mı? Elimde zaten ASUS X515jf model bir laptop var.

Zarara girmeden satabilirseniz neden olmasın. Masaüstü sistem kurabilirsiniz.

Hocam Monster'ın sitesinde stok tükenmiş sarı sitede 53 bine satanı gördüm 40 bine satanı var ben 43'e aldım 46 47'ye gider mi?

Cihazın tam özelliklerini belitrin zaten kullanmadıysanız o fiyatlardan satabilirsiniz. Temiz şekilde cihazı kontrol edin (ısı durumu vs) daha sonradan ilanı güzelce açın hocam. İnşallah bir müşteri bulursunuz kolay gelsin. Benim tavsiyem fiyatlara bakıp ona göre ortalama bir fiyatla satmanız hocam çok yükselmeyin ve aynı zamanda çok da düşmeyin.

Cihazın tam özelliklerini belitrin zaten kullanmadıysanız o fiyatlardan satabilirsiniz. Temiz şekilde cihazı kontrol edin (ısı durumu vs) daha sonradan ilanı güzelce açın hocam. İnşallah bir müşteri bulursunuz kolay gelsin. Benim tavsiyem fiyatlara bakıp ona göre ortalama bir fiyatla satmanız hocam çok yükselmeyin ve aynı zamanda çok da düşmeyin.
  • Intel® Raptor Lake Core™ i5-13500H 12C/16T; 18MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.70GHZ; 45W
  • NVIDIA® GeForce® RTX4050 Max-Performance 6GB GDDR6 96-Bit DX12
  • 15,6" FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat LED Ekran
  • 32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM
  • 1TB M.2 SATA NVME SSD
  • FreeDos (İşletim sistemi bulunmamaktadır.
  • 2 Adet Disk Desteği (2x M.2 SSD)
  • RGB Tek Bölge Aydınlatmalı Klavye