Biliyorsunuz, LGS sonuçları 11 Temmuz'da açıklanıyor. Babam da bana hediye etmek için Monster Abra A5 - i5 13500H - RTX 4050 modelini almış. Bunu satıp her şey dahil masaüstü kurmak mı mantıklı yoksa laptopu kullanmak mı? Elimde zaten Asus X515JF model bir laptop var.
Sizin kullanımınıza göre değişir. Kötü bir laptop değil bence ama masaüstü alma olasılığın varsa daha iyi olur hem ileride istediğin gibi de parça değişimi de yaparsın. Eğer satamazsan da seni üzmez bence.
Biliyorsunuz, LGS sonuçları 11 Temmuz'da açıklanıyor. Babam da bana hediye etmek için Monster Abra A5 - i5 13500H - RTX 4050 modelini almış. Bunu satıp her şey dahil masaüstü kurmak mı mantıklı yoksa laptopu kullanmak mı? Elimde zaten ASUS X515jf model bir laptop var.
Cihazın tam özelliklerini belitrin zaten kullanmadıysanız o fiyatlardan satabilirsiniz. Temiz şekilde cihazı kontrol edin (ısı durumu vs) daha sonradan ilanı güzelce açın hocam. İnşallah bir müşteri bulursunuz kolay gelsin. Benim tavsiyem fiyatlara bakıp ona göre ortalama bir fiyatla satmanız hocam çok yükselmeyin ve aynı zamanda çok da düşmeyin.
Cihazın tam özelliklerini belitrin zaten kullanmadıysanız o fiyatlardan satabilirsiniz. Temiz şekilde cihazı kontrol edin (ısı durumu vs) daha sonradan ilanı güzelce açın hocam. İnşallah bir müşteri bulursunuz kolay gelsin. Benim tavsiyem fiyatlara bakıp ona göre ortalama bir fiyatla satmanız hocam çok yükselmeyin ve aynı zamanda çok da düşmeyin.