Elimde Monster Abra A5 v16.3 bir cihaz var. Teknik özellikleri: GTX 1650 4 GB VRAM, i7 9750H CPU, 16 GB RAM (normalde 8 GB + 8 GB, ben ekledim), 512 GB SSD.
Tüm kutu içeriği, fatura ve kutu durmakta, yanında hediye çanta veriyorum.
Satma nedenim MacBook alıp uzun süreli batarya kullanmak.
Lütfen piyasadan haberi olanlar yazsın; ilgisi olmayanlar kafadan bir sayı yazmasın. Şimdiden teşekkür ederim.
Monster Abra A5 v16.3 laptop için piyasa değerini belirlemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:
1.
Benzer Modelleri Araştır:
- İnternet üzerindeki ikinci el satış platformlarında (sahibinden.com, letgo, n11 vb.) Monster Abra A5 v16.3 veya benzeri özellikteki laptopların fiyatlarına göz at.
- Özelliklerini ve durumunu göz önünde bulundurarak fiyat aralığını belirle.
2.
Ortalama Fiyatı Belirle:
- Araştırdığın benzer modellerin fiyatlarını not et ve ortalama bir fiyat hesapla.
- Genel olarak satılan fiyatların üzerinde ya da altında bir fiyat belirlemek, cihazın durumuna ve ek avantajlarına (hediye çanta, fatura vb.) bağlı olabilir.
3.
Koşullarını Dikkate Al:
- Bilgisayarın durumu (yeni gibi, hafif kullanılmış, bazı çizikler vb.) ve yanında sunmuş olduğun aksesuarlar (hediye çanta) da fiyatı etkiler.
4.
Giriş Yüksekliği ve Talep:
- Monster laptopların talebini ve bu model için mevcut olan talebi göz önünde bulundur. Yazılım güncellemeleri ve kullanıcı yorumları da piyasa değerini etkileyebilir.
5.
Fiyat Belirle:
- Yapılan araştırmalara göre, Monster Abra A5 v16.3 laptopun fiyat aralığı 10.000 TL – 12.000 TL civarında olabilir. Ancak, kesin fiyat belirlemeden önce yukarıdaki adımları dikkatlice değerlendir.
Bu adımları takip ederek, laptopun için uygun bir fiyat belirleyebilirsin. İyi şanslar!