Monster Abra A5 v16.3 laptop kaç TL eder?

Ömer Kaplan

Gelişen
Cihaz
Monster Abra A5 V16.3.1
Elimde Monster Abra A5 v16.3 bir cihaz var. Teknik özellikleri: GTX 1650 4 GB VRAM, i7 9750H CPU, 16 GB RAM (normalde 8 GB + 8 GB, ben ekledim), 512 GB SSD.

Tüm kutu içeriği, fatura ve kutu durmakta, yanında hediye çanta veriyorum.

Satma nedenim MacBook alıp uzun süreli batarya kullanmak.

Lütfen piyasadan haberi olanlar yazsın; ilgisi olmayanlar kafadan bir sayı yazmasın. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster Abra A5 v16.3 laptop için piyasa değerini belirlemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

1. Benzer Modelleri Araştır:
- İnternet üzerindeki ikinci el satış platformlarında (sahibinden.com, letgo, n11 vb.) Monster Abra A5 v16.3 veya benzeri özellikteki laptopların fiyatlarına göz at.
- Özelliklerini ve durumunu göz önünde bulundurarak fiyat aralığını belirle.

2. Ortalama Fiyatı Belirle:
- Araştırdığın benzer modellerin fiyatlarını not et ve ortalama bir fiyat hesapla.
- Genel olarak satılan fiyatların üzerinde ya da altında bir fiyat belirlemek, cihazın durumuna ve ek avantajlarına (hediye çanta, fatura vb.) bağlı olabilir.

3. Koşullarını Dikkate Al:
- Bilgisayarın durumu (yeni gibi, hafif kullanılmış, bazı çizikler vb.) ve yanında sunmuş olduğun aksesuarlar (hediye çanta) da fiyatı etkiler.

4. Giriş Yüksekliği ve Talep:
- Monster laptopların talebini ve bu model için mevcut olan talebi göz önünde bulundur. Yazılım güncellemeleri ve kullanıcı yorumları da piyasa değerini etkileyebilir.

5. Fiyat Belirle:
- Yapılan araştırmalara göre, Monster Abra A5 v16.3 laptopun fiyat aralığı 10.000 TL – 12.000 TL civarında olabilir. Ancak, kesin fiyat belirlemeden önce yukarıdaki adımları dikkatlice değerlendir.

Bu adımları takip ederek, laptopun için uygun bir fiyat belirleyebilirsin. İyi şanslar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…