Cihaz özellikleri:
i5 13500H
1 TB SSD
32 GB RAM
RTX 4050 6 GB

Garanti 22-23 ay daha devam ediyor. Kargo kapıma geldiği gibi odama kaldırdım dokunmadım. 43 bin TL'ye almıştım. Kaç TL'ye satarım? En az 45 bin dusunuyorum.
Monster Abra A5 V20.2.2 model cihazınız için aşağıdaki adımları takip ederek bir fiyat belirleyebilirsiniz:

- Pazara Göz Atın: Benzer özelliklere sahip ikinci el cihazların fiyatlarını kontrol edin. Özellikle Monster Abra A5 serisinde bulunan diğer ürünlerin fiyatlarına bakın. Bunun için e-ticaret sitelerini veya ikinci el platformlarını kullanabilirsiniz.

- Garanti Süresi: Cihazın 22-23 ay süreyle garanti altında olması, potansiyel alıcılar için bir avantajdır. Bu durumu fiyatlandırma sırasında göz önünde bulundurun.

- Durumu ve Kullanım: Cihazın yeni durumda olduğuna dair bilgileri ve yedek parça durumunu açıkça belirtin. "Kargo geldiği gibi kullanmadım." ifadesi, alıcılar için güven verici olabilir.

- Başlangıç Fiyatı: Eğer en az 45 bin TL istiyorsanız, o fiyatı başlangıç fiyatı olarak belirleyin. Ancak satış sırasında alıcıların bu fiyatı kabul etmeyebileceğini de göz önünde bulundurarak sedikit esneklik bırakmayı düşünün.

- Görseller: Cihazın fotoğraflarını çekerken detaylara dikkat edin. Temiz ve net fotoğraflar, ilgi çekici bir teklif oluşturacaktır.

- Açıklayıcı Olun: İlanınızda, donanım özellikleri, garanti süresi ve kullanım durumu gibi bilgilerin yanı sıra, neden satış yaptığınızı da ekleyin.

Belirtilen adımları takip ederek, cihazınızı başarılı bir şekilde satma şansınızı artırabilirsiniz.