baysigma Uzman Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 702 Çözümler 1 Beğeniler 332 Yer Grove Street 14 Mayıs 2026 #1 İşlemci değerleri Fortnite'a girince 95 dereceye kadar çıkıyor. Yeni cihaz, daha dün aldım. GPU sıcaklık değerleri ise 80 dereceye çıkıyor. Normal mi? Model: Monster Abra A5 v21.6.6
İşlemci değerleri Fortnite'a girince 95 dereceye kadar çıkıyor. Yeni cihaz, daha dün aldım. GPU sıcaklık değerleri ise 80 dereceye çıkıyor. Normal mi? Model: Monster Abra A5 v21.6.6
sitilak Becerikli Katılım 23 Mart 2026 Mesajlar 97 Çözümler 1 Beğeniler 39 14 Mayıs 2026 #2 Değil. Abra kasalar kullanılan malzemeden dolayı daha fazla ısınmaya sebep oluyor diye biliyorum.
KS KS baysigma Uzman Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 702 Çözümler 1 Beğeniler 332 Yer Grove Street 14 Mayıs 2026 #3 sitilak dedi: Değil. Abra kasalar kullanılan malzemeden dolayı daha fazla ısınmaya sebep oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam lazım?
sitilak dedi: Değil. Abra kasalar kullanılan malzemeden dolayı daha fazla ısınmaya sebep oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam lazım?
sitilak Becerikli Katılım 23 Mart 2026 Mesajlar 97 Çözümler 1 Beğeniler 39 14 Mayıs 2026 #4 İade edebiliyorsanız iade edin yoksa da bir tane fan alın.
KS KS baysigma Uzman Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 702 Çözümler 1 Beğeniler 332 Yer Grove Street 14 Mayıs 2026 #5 sitilak dedi: İade edebiliyorsanız iade edin yoksa da bir tane fan alın. Genişletmek için tıkla... Anladım sağolun.
sitilak dedi: İade edebiliyorsanız iade edin yoksa da bir tane fan alın. Genişletmek için tıkla... Anladım sağolun.
Batuşş Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 341 Beğeniler 141 Yer Linus Torvalds'ın Evi 14 Mayıs 2026 #6 baysigma dedi: Anladım sağolun. Genişletmek için tıkla... Türk malı diye kötü diyeceğimde bu sefer beni düşman ilan edersiniz şu internette 8 li fanlar var üstüne laptopu koyuyon onları alabilirsin.
baysigma dedi: Anladım sağolun. Genişletmek için tıkla... Türk malı diye kötü diyeceğimde bu sefer beni düşman ilan edersiniz şu internette 8 li fanlar var üstüne laptopu koyuyon onları alabilirsin.
KS KS baysigma Uzman Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 702 Çözümler 1 Beğeniler 332 Yer Grove Street 14 Mayıs 2026 #7 Batuşş dedi: Türk malı diye kötü diyeceğimde bu sefer beni düşman ilan edersiniz şu internette 8 li fanlar var üstüne laptopu koyuyon onları alabilirsin. Genişletmek için tıkla... niye kötülüyelim hocam, haklısınız.
Batuşş dedi: Türk malı diye kötü diyeceğimde bu sefer beni düşman ilan edersiniz şu internette 8 li fanlar var üstüne laptopu koyuyon onları alabilirsin. Genişletmek için tıkla... niye kötülüyelim hocam, haklısınız.
Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 449 Beğeniler 229 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 14 Mayıs 2026 #8 Abra serisinin alayı Clevo kasa ile geliyor. Isınması çok normal. Ya iade edin ya da altına fan alın. Fanları kendi kendine yetmeyen bir seridir Abra.
Abra serisinin alayı Clevo kasa ile geliyor. Isınması çok normal. Ya iade edin ya da altına fan alın. Fanları kendi kendine yetmeyen bir seridir Abra.
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.312 Çözümler 3 Beğeniler 1.436 14 Mayıs 2026 #9 Batuşş dedi: Türk malı diye kötü diyeceğimde bu sefer beni düşman ilan edersiniz şu internette 8'li fanlar var üstüne laptopu koyuyorsun onları alabilirsin. Genişletmek için tıkla... O laptopu türkler mi üretiyormuş? O donanıma o sıcaklık fazla. İade etmeni öneririm ha diyorsan ben iade etmek istemiyorum altına bir soğutucu al kullan.
Batuşş dedi: Türk malı diye kötü diyeceğimde bu sefer beni düşman ilan edersiniz şu internette 8'li fanlar var üstüne laptopu koyuyorsun onları alabilirsin. Genişletmek için tıkla... O laptopu türkler mi üretiyormuş? O donanıma o sıcaklık fazla. İade etmeni öneririm ha diyorsan ben iade etmek istemiyorum altına bir soğutucu al kullan.
KS KS baysigma Uzman Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 702 Çözümler 1 Beğeniler 332 Yer Grove Street 14 Mayıs 2026 #10 Captain Skriniar dedi: Abra serisinin alayı Clevo kasa ile geliyor. Isınması çok normal. Ya iade edin ya da altına fan alın. Fanları kendi kendine yetmeyen bir seridir Abra. Genişletmek için tıkla... 30k'ya max bu kadar PC oluyor hocam, sanırım soğutucu alacağım. Sağ olun.
Captain Skriniar dedi: Abra serisinin alayı Clevo kasa ile geliyor. Isınması çok normal. Ya iade edin ya da altına fan alın. Fanları kendi kendine yetmeyen bir seridir Abra. Genişletmek için tıkla... 30k'ya max bu kadar PC oluyor hocam, sanırım soğutucu alacağım. Sağ olun.