Detaylar
Kim cevapladı?@Veira, yurt dışı değil de direkt Türkiye'den alınacak bir şey olmalı hocam. PTM'i maalesef o yüzden eledik. Helios'a baktım da stok yok. Bizim için sıcaklıkları bir nebze düşürse yeter. Şimdiye kadar hiç değişmemiş macun, o yüzden sorun yaşıyor.
Şu var da iyi mi bilemedim.
Cryofuze Violett bulabilirseniz güzel tercih olur.
Şu var da iyi mi bilemedim.
SF26
Üstün
@Caner Uncu mor rengini bulursanız onu alın. Hydronaut da bakılabilir.
Pullsar icedragon kyrosheet.(faz değisenli PTM rakibi)
Bütçe varsa Carbon fiber de olabilir.
Merhaba,
Şu an laptopuma (Monster Abra a5 17.4.4) MX-6 sürdüm ve tüm toz bakımlarını detaylı yaptım. Şu an 50W'da 70 derece. Bu konuyu unutmadıkca ayda bir güncelleme paylaşacağım. 6. aydan sonra Pullsar Kyrosheet'e geçeceğim.
04.02.2026:
Arc raiders oynarken işlemci 45W 85 derece ekran kartı 95W 87 derece. (pullsar'a geçmeyi düşünüyorum
)
Şu an laptopuma (Monster Abra a5 17.4.4) MX-6 sürdüm ve tüm toz bakımlarını detaylı yaptım. Şu an 50W'da 70 derece. Bu konuyu unutmadıkca ayda bir güncelleme paylaşacağım. 6. aydan sonra Pullsar Kyrosheet'e geçeceğim.
04.02.2026:
Arc raiders oynarken işlemci 45W 85 derece ekran kartı 95W 87 derece. (pullsar'a geçmeyi düşünüyorum
- kompetankedi
- ice ice dragon
- Forum: Overclock ve Soğutma
Bütçe varsa Carbon fiber de olabilir.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Arkadaş selam, bir arkadaşımda Monster Abra serisi i5-10300H & GTX 1650 Ti donanımlı bir laptop var, onun için termal macun süreceğiz ama önerebileceğiniz bir macun var mı?
PTM falan denmiş ancak Türkiye'de yok, o yüzden Türkiye içi alınabilecek bir model olsun. Bütçe belli değil ama öyle uçuk kaçık bir şey olmasın. temel amaç sıcaklığı düşürmek. laptop için en uygun ne olur?
Selam, Pullsar Ice Dragon Kyrosheet öneririm. Farklı dönemlerde iki defa uyguladım, sıcaklık değerlerinde aşırı bir değişim var. Üstüne sizin bahsettiğiniz cihaz güç olarak da geri kaldığı için ısınmanın önüne geçersiniz. Üstüne faz değişenli Pad'ler macunlara göre çok daha uzun süreler gidiyor. MX-4, MX-6 falan hiç düşünmeyin.
Teşekkür ederim hocam.Selam, Pullsar Ice Dragon Kyrosheet öneririm. Farklı dönemlerde iki defa uyguladım, sıcaklık değerlerinde aşırı bir değişim var. Üstüne sizin bahsettiğiniz cihaz güç olarak da geri kaldığı için ısınmanın önüne geçersiniz. Üstüne faz değişenli Pad'ler macunlara göre çok daha uzun süreler gidiyor. MX-4, MX-6 falan hiç düşünmeyin.
Selam, pullsar ıce Dragon kyrosheet öneririm. Farklı dönemlerde iki defa uyguladım, sıcaklık değerlerinde aşırı bir değişim var. Üstüne sizin bahsettiğiniz cihaz güç olarak da geri kaldığı için ısınmanın önüne geçersiniz. Üstüne faz değişenli Pad'ler macunlara göre çok daha uzun süreler gidiyor. MX-4, MX-6 falan hiç düşünmeyin.
Hocam bu yorum hakkında ne düşünüyosunuz yanlış mı uyguladığı için olmuş sizce?
Xbox 360E
Üstün
Pad değil ki bu, macuna benziyor. Hadi jel sürse yine bu olamaz. Sanırım termal pad diye macun almış sürmüş.Eki Görüntüle 229086
Eki Görüntüle 229087
Hocam bu yorum hakkında ne düşünüyosunuz yanlış mı uyguladığı için olmuş sizce?