Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Sadece bu ikisi arasında tercih yapmanız gerekirse hangisi tercihiniz olurdu ve neden? Biri diğerine göre neden üstün sizin için? Mantıklı seçeneklere açığım.
E hadi sun
Monitörde istediğiniz özellikler neler?
2K, asansör, curved ve mümkünse bilindik markalar. Işık vurduğunda parlayanlardan olmasın. Sorun çıkartmasın.
2K, asansör, curved ve mümkünse bilindik markalar. Işık vurduğunda parlayanlardan olmasın. Sorun çıkartmasın.
Bütçe çıkar çıkmasına da Samsung'a pek ısınamıyorum...![]()
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe çıkar mı hocam?
Bütçe çıkarsa G65B'den daha iyi bir seçenek yok bence. Samsung'un belirli modelleri sorunlu diye biliyorum. @BerkayZ87 siz ne önerirsiniz hocam?Bütçe çıkar çıkmasına da Samsung'a pek ısınamıyorum...
Bu bütçede Odyssey G65B'den daha iyi monitör yok.Bütçe çıkar çıkmasına da Samsung'a pek ısınamıyorum...