Monster Gamepad alınır mı?

Hocam tatilde oynamak istiyorum. Tatil bitiyor o gelene kadar. O yüzden buradan almak istiyorum. Hiç yok mu gerçekten türkiyede satılan. Trust'ı listeye ekledim. Bunun haricinde var mıdır?
Trust hakkında yorum yapamam. Kullanmadım ve araştırma yapmadım. Onun dışında GC20 V2 var fakat kablolu ve micro-usb kullanıyor, biraz çağ dışı model.
Bence almışken tam alın, ilerideki tatillerde kolu daha fazla değerlendirirsiniz. Aceleye gelen her alışverişimin sonu pişmanlıkla bitti.

Dün stoktaydı bugün gene bitmiş zamanında 1250 TL'ye almıştım lisanslı zaten hissiyati normal Xbox controller ile aynı tuş hissiyatı , d-pad hissiyatı , analog hissiyatı , titreşim motoru beni tatmin etti açıkçası.

Hocam yurt dışı alamayacağım dediğim gibi. 10 gün beklemek istemiyorum. Tatile denk getirmek istiyorum. Türkiyede 1200 liraya Monster harici var mı?

Bu 1200TL fiyat civarında Logitech F310, DualShock 3-4 veya Xbox 360 kontrolcüsü alınabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…