Alınası bulmuyorum o fiyata.Sıfır istiyorum hocam. Sahibinden gibi platformlardan olmasın. Monster neden önermiyorsunuz?
Ya 2. el alın ya da yurtdışı hocam. 2. el neden olmaz ki? Gayet temiz kollar var.
Alınası bulmuyorum o fiyata.Sıfır istiyorum hocam. Sahibinden gibi platformlardan olmasın. Monster neden önermiyorsunuz?
1200 e satılıyor şu an. Eğer ölü bölge problemi yoksa alınır bence.
Monster yerine bunu alın.
Buna da bakabilirsiniz.
Yorumlarında 3, 4 tane 1 yıldız var hocam. Trendyoldan baktım şimdi. Nedense Monster alasım var. Güzel duruyor. Ama dediklerinizi de düşüneceğim. Yurt dışı almak istemiyorum dediğim gibi.
Buna da bakabilirsiniz.
Monster yerine bunu alın.
O satıcı bozuk ürün satmış herkese muhtemelen. Bilerek onu atmadım, Inbox zaten Trust yetkili satıcısı.Yorumlarında 3, 4 tane 1 yıldız var hocam. Trendyoldan baktım şimdi. Nedense Monster alasım var. Güzel duruyor. Ama dediklerinizi de düşüneceğim. Yurt dışı almak istemiyorum dediğim gibi.
O satıcı bozuk ürün satmış herkese muhtemelen. Bilerek onu atmadım, Inbox zaten Trust yetkili satıcısı.
Bozuk ürün dedigim satıcı bu zaten.
Sally banlanmiş mi? Vay be iyi olmuş.Garanti var, o konuyu açan arkadaş trolldü. Banlanmış zaten. 8BitDo çan çin çon mu
8BitDo al hocam.
Hocam tatilde oynamak istiyorum. Tatil bitiyor o gelene kadar. O yüzden buradan almak istiyorum. Hiç yok mu gerçekten türkiyede satılan. Trust'ı listeye ekledim. Bunun haricinde var mıdır?Çok ciddi deadzone var Monster'da. F710'da deadzone var diyenler bunu görürse kalp krizi geçirir o derece. 10-12 gün bekleyin 8bitdo alın.