Morv
Uzman
Selam arkadaşlar, Monster laptopumda Windows güncellemesi yaparken arka planda video açıktı. Güncelleme daha %4'teyken bir anlık dalgınlıkla bilgisayarı kapattım. Şimdi cihaz hiçbir şekilde açılmıyor.
Güç tuşuna basıyorum, ışık bir 10 saniye yanıyor sonra kendi kendine sönüyor. Ekran kapkara, klavye ışıkları da gelmiyor. Bir kere Windows 11'in açılış çemberi döner gibi oldu ama o an çat diye yine kapandı. Cihaz daha yeni servisten gelmişti zaten. Statik boşaltmayı denedim ama olmadı. Monster'ın kendi FN+B ve FN+D kombinasyonlarını ise henüz denemedim, onlar işe yarar mı ya da başka ne yapmam lazım?
Sizce güncelleme dosyaları mı bozuldu yoksa başka bir sıkıntı mı var?
Bilgisayarın durumu:
Güç tuşuna basıyorum, ışık bir 10 saniye yanıyor sonra kendi kendine sönüyor. Ekran kapkara, klavye ışıkları da gelmiyor. Bir kere Windows 11'in açılış çemberi döner gibi oldu ama o an çat diye yine kapandı. Cihaz daha yeni servisten gelmişti zaten. Statik boşaltmayı denedim ama olmadı. Monster'ın kendi FN+B ve FN+D kombinasyonlarını ise henüz denemedim, onlar işe yarar mı ya da başka ne yapmam lazım?
Sizce güncelleme dosyaları mı bozuldu yoksa başka bir sıkıntı mı var?
Bilgisayarın durumu:
Son düzenleyen: Moderatör: