Köroğlu

Uzman
Yer
Bolu
Monster Tulpar T5 v21.2 15.6 inç laptop kullanıyorum. Monster'ın çantaları 600 liraya düşmüş. Benim için çok büyük bir para değil. Sizce almalıyım mı?

Bir de Trendyol'da soru cevap kısmına baktım birine su geçirir birine geçirmez falan demişler kafam karıştı.

Monster Tulpar T5 v21.2 15.6 inç laptop kullanıyorum. Monster'ın çantaları 600 liraya düşmüş. Benim için çok büyük bir para değil. Sizce almalıyım mı?

Bir de Trendyol'da soru cevap kısmına baktım birine su geçirir birine geçirmez falan demişler kafam karıştı.
Bana göre alınmaz, herkeste var klon gibi gezersiniz.

Çok pahallı değmez ve herkeste var. Monster laptop aldığınızda oto veriliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben eğer 600 lira için kalitesi iyiyse alırım. Bir de herkeste var diyorsunuz ben hayatımda bu çantayı kullanan tek kişi görmedim. Çevremde de Monster kullanan kimse yok.

@Köroğlu, normalde harici olarak kullandığım Lenovo IdeaPad çanta var ama kendisi 1900TL. Su geçirmez ve bayağı büyük. Onun dışında Nike heritage eugene çanta kullanıyorum oda gayet güzel ama bütçenizin 2.5 katı gibi kalıyor.

Beyaz sorun etmezsen dediğim 1900'lük çantanın beyaz rengi.

Evet bütçemi aşıyor.

Gerçi 900 çok da pahalı değil gibi.

Ben eğer 600 lira için kalitesi iyiyse alırım. Bir de herkeste var diyorsunuz ben hayatımda bu çantayı kullanan tek kişi görmedim. Çevremde de Monster kullanan kimse yok.

Evet bütçemi aşıyor.

Gerçi 900 çok da pahalı değil gibi.
O çanta 900 liraya gayet iyi, ankara yağmurlarına dayanabiliyor yaklaşık 30dk altında kaldım ufak bi nem vardı başka bir şey yoktu. Ufak nem dediğim burada yaşayanlar bilir yaklaşık 1.5-2 ay önce sel gibi yağmur yağmıştı o zamanlar.