@Köroğlu, Normalde harici olarak kullandığım Lenovo IdeaPad çanta var ama kendisi 1900TL. Su geçirmez ve bayağı büyük. Onun dışında Nike heritage eugene çanta kullanıyorum oda gayet güzel ama bütçenizin 2.5 katı gibi kalıyor.
Ben eğer 600 lira için kalitesi iyiyse alırım. Bir de herkeste var diyorsunuz ben hayatımda bu çantayı kullanan tek kişi görmedim. Çevremde de Monster kullanan kimse yok.
@Köroğlu, normalde harici olarak kullandığım Lenovo IdeaPad çanta var ama kendisi 1900TL. Su geçirmez ve bayağı büyük. Onun dışında Nike heritage eugene çanta kullanıyorum oda gayet güzel ama bütçenizin 2.5 katı gibi kalıyor.
Ben eğer 600 lira için kalitesi iyiyse alırım. Bir de herkeste var diyorsunuz ben hayatımda bu çantayı kullanan tek kişi görmedim. Çevremde de Monster kullanan kimse yok.
O çanta 900 liraya gayet iyi, ankara yağmurlarına dayanabiliyor yaklaşık 30dk altında kaldım ufak bi nem vardı başka bir şey yoktu. Ufak nem dediğim burada yaşayanlar bilir yaklaşık 1.5-2 ay önce sel gibi yağmur yağmıştı o zamanlar.