Monster sahibi geldi

Tongfang kasa model bu arada.
İlk olarak gereksiz derece "hater"lık yapıldığını düşünüyorum. Ben 2,5 sene önce Tulpar T5 V20.3 cihazı aldım. 17000 TL gibi bir fiyata aldım ki piyasdaki diğer 3060 modelleri en iyi ihtimalle 20000 liradan başlıyordu ki yukarıda adı geçen Asus gibi markalarda 25000 lirayı buluyordu. Aradaki 3000 lira farka fare, mausepad, kulaklık falan aldım. Yani o dönem için aşırı F/P ürünüydü.
Detaylı olmamakla birlikte genel bir yorum yapmam gerekirse bahsedilen "Klavyeden tuş silinmesi, sürekli BSOD, aşırı ısınma" gibi şeyler yaşamadım. 2,5 yıl içinde sadece bir kez iç tozunu temizlemem dışında hiç macun değiştirmeye fırsatım olmadığı için ısındığını düşünüyorum son dönemlerde sadece. Technopat'tan bilen bilir farklı bir sorun vardı bizim cihazda. MCC (Monster Control Center) uygulaması düzgün çalışmıyordu. Bu da mavi ekran ve cihazın çökmesi gibi sorunlara sebep oluyordu. Çok net hatırlıyorum Fortnite Chapter 3 Season 3'de oynarken bir anda BSOD almam ile Technopat'ta konu açtım ve sonucunda MCC'yi silerek sorunlarımı çözdüm. Uzun süredir sorunsuz, kılçıksız performans alıyorum. Ayrıca XMG'nin Control Center uygulamasını denedim ve şu ana kadar sadece bir kez sorun yaşadım. Yani onla devam ediyorum. Ses için geçen günlerde Dolby Atmos aldım ve ses kalitesi de arttı. Ki cihazın kendi ses sistemi acayip bir şey. Bangır bangır. Ayrıca BIOS üzerinden 3060'ı kullanacak şekilde ayarladım cihazı. Performansı da iyi, işte biraz ısınıyor son dönemde, benim hatam o da

Şu an aklıma başka bir şey gelmiyor. İlk aldığımda detaylı bir incelemem olmuştu Techonpat'ta isteyen bakabilir linkini bırakayım. Yaklaşık 100 sayfa konuştuk sonra Moderasyon ekibi durduk yere konuyu kilitledi
Bu arada yazılım desteği konusunda berbatlar sürücü kurulumu beni epey uğraştırdı.
Evet aşırı bazı modelleri aşırı kalitesiz olmakla beraber ben genel hatlarıyla memnunum. Ve bence git gide seviyeyi yükseltiyorlar. Şans vermek lazım.
Ama bana sorarsanız bir daha Monster alır mısın, Monster değil MSI olsun bir daha Laptop almam. Masaüstü canmış ben onu öğrendim.
Merhabalar, bir kısmın bildiğiniz üzere Monster Tulpar T5 v20.3 aldım. Alalı 2 hafta oldu, birkaç sorun yaşadım ama çözdüm, şu an randımanlı çalışıyor. Bugün birçok başlık altında incelememi yazacağım. Ürün bu. sipariş verme, kargo: Siparişimizi verdikten sonra ürün elimize 2,5 günde geldi...
www.technopat.net
Herkese merhaba, az önce Fortnite oynarken 2-3 haftada bir olan drr sesi sorunu geldi ama bu sefer 2sn değil 10sn sürdü ve BSoD verdi. Nedenini merak ediyorum ve çözmek istiyorum. Bir açıdan sevindim sonunda sorunun kaynağını umarım bulacağım forum sayesinde vermesi iyi oldu. Cihazım Monster...
www.technopat.net