Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Linux niye yapsın ki? Çok çok çok büyük ihtimalle kronik (%99.9). Ben 2025 çıkışlı laptopta da Linux kurdum 20 yıllık kurtlu laptopada kurdum hiçbir sorun olmadı.
Great Eagle
Yetkin
Alakası bile yoktur Linux'le.
Astronotarda
Üstün
İşletim sistemleri donanıma herhangi bir zararda bulunamaz genelde, yüksek ihtimal siz kronik bir sorun yaşamışsınızdır.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
İşletim sistemi yüklemek arızaya sebep vermez ama zamanında Microsoft Edge'de gezerken eski Monster laptopumun fanının yandığını bilirim. İsterseniz sanal makineyle deneyin başta.
YASEDEM
Deneyimli
İşletim sistemleri donanıma herhangi bir zararda bulunamaz genelde, yüksek ihtimal siz kronik bir sorun yaşamışsınızdır.
Linux niye yapsın ki? Çok çok çok büyük ihtimalle kronik (%99.9). Ben 2025 çıkışlı laptopta da Linux kurdum 20 yıllık kurtlu laptopada kurdum hiçbir sorun olmadı.
Akrabamdada aynı seriden var oda roblox oynarken paneli yanmıştı.İşletim sistemi yüklemek arızaya sebep vermez ama zamanında Microsoft Edge'de gezerken eski Monster laptopumun fanının yandığını bilirim. İsterseniz sanal makineyle deneyin başta.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
O zaman bilgisayar sorunludur hocam.Akrabamdada aynı seriden var oda roblox oynarken paneli yanmıştı.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-