Monster laptopun çıkan tuşu nasıl takılır?

ubiquitous

Uzman
Misafir cocugu oynuyordu baktım 3 tuşu cıkmıs. Nasıl düzeltirim? Tuşun altında bir şey var kapak gibi. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl olacak? Bastırıyorum olmuyor.

Yardım edermisin 3 tusu olmadan yasıyorum.
Burada bahsedilen yöntem için genel bir çözüm yolu yoktur çünkü tüm klavyeler birbirinden farklıdır!
1.Durum: Tuş ve onu tutan bağlaç klavyeden çıkmış ve siz bunu yerlerine tekrar nasıl takacağınızı bilmiyorsunuz.

Klavyede halen takılı olan bir tuşu dikkatlice söküyoruz.

Çıkarttığınız tuşun bağlaçlarına dikkatlice göz atınız. 4 noktadan klavyeye tutunduğunu göreceksiniz.

Çıkarttığınız tuşta bağlacı nasıl klavyeye tutturulduğunu gördünüz ve anladınız. Çalışan tuşu tekrar yerine takabilirsiniz.

Bağlacı gördüğünüz üzere klavyedeki yerine dikkatlice oturtunuz.

Daha sonra üstüne çıkan tuşu dikkatlice yerleştiriniz.

Girmiyor. Bastırıyorum ama oturmuyor yerine. Ayrı iki o ilk parça takılı bende sadece tuş ve tusun altındaki parca cıktı.

O attıgınızı gordum. Baska siteden niye alıntıladınız?

Zor takması. Bende de olmuştu bayağı bayağı sert bastırmak ve alttaki plakayı kırmamak gerek. İnce el işçiliği ve kuvvet lazım. Tanıdık bir bilgisayar hocasına götürmüştüm 5 dakikada halletmişti benim tüm gün uğraştığım şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…