ryz Uzman Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 546 Çözümler 7 Beğeniler 186 1 Mart 2025 #1 Arkadaşlar dün denedim klavyenin tüm vidalarını söktüm orta üst kısımından açamadım. Açsam bile yalıtım modu yapılabilinilir mi bu klavyeye?
Arkadaşlar dün denedim klavyenin tüm vidalarını söktüm orta üst kısımından açamadım. Açsam bile yalıtım modu yapılabilinilir mi bu klavyeye?
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 1 Mart 2025 #2 Modlamaya uygun olmuyor o tarz klavyeler. Zaten hot-swappable bile değil, çok zor olacaktır işiniz.
KS KS ryz Uzman Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 546 Çözümler 7 Beğeniler 186 1 Mart 2025 #3 Toby Fox dedi: Modlamaya uygun olmuyor o tarz klavyeler. Zaten hot-swappable bile değil, çok zor olacaktır işiniz. Genişletmek için tıkla... Bu kağıt bantlarla yapılan yalıtımı bile yapmam mümkün değil yani doğru mu?
Toby Fox dedi: Modlamaya uygun olmuyor o tarz klavyeler. Zaten hot-swappable bile değil, çok zor olacaktır işiniz. Genişletmek için tıkla... Bu kağıt bantlarla yapılan yalıtımı bile yapmam mümkün değil yani doğru mu?