Detaylar
Kim cevapladı?Hybrid Theory
Yetkin
Bu ikisi arasından G213 Prodigy kesinlikle daha kaliteli ve uzun ömürlüdür. Tuşların mekanik olması şartı da yoksa G213'ü tavsiye ederim.
G213 membran bir klavye ama belki de en iyi membran klavye. RGB'si bilek desteğiyle beraber ergonomisi, özellikleri, G HUB yazılımı vs. derken çok tatlı klavye. 5 sene kullandım, şimdi kardeşim kullanıyor gayet de memnundum. Bu fiyata daha iyi alternatifler var mıdır bilmiyorum ama bence güzel klavye.
Bu ikisinden biri alınacaksa Monster daha mantıklı. Red Switch ve multimedya özellikleri var. Kasası da güzel duruyor. Membran klavyeye açıkcası 1500 ₺ gibi bir fiyat hayatta vermezdim.
Alternatif olur diyorsanız istediğiniz dizilim ve bütçe de belirtebilirsiniz. Bana soracak olursanız bütçeyi 2-3K arasına çıkartıp daha kaliteli bir mekanik klavye almanızdan yana olur. Hotswap güzel bir klavye ileride yaşayacağınız sorunlarda switch değiştirerek ömrünü de artıracaktır.
Alternatif olur diyorsanız istediğiniz dizilim ve bütçe de belirtebilirsiniz. Bana soracak olursanız bütçeyi 2-3K arasına çıkartıp daha kaliteli bir mekanik klavye almanızdan yana olur. Hotswap güzel bir klavye ileride yaşayacağınız sorunlarda switch değiştirerek ömrünü de artıracaktır.
Yeni konular
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-