- Makaleler
- 3
Babamın emeklilik hobisi sayesinde birinin attığı bazadan çıktı. Tek hoparlörü çalışmıyordu. Lehim kopmuştur deyip açtım ama hem lehim sağlamdı hem de hoparlör ölüydü. Yanında logosunu iyi hatırlamadığım, Gamepower gibi olan başka USB kulaklık da vardı. Onun tek süngeri yoktu, diğeri de derisi parçalanmış haldeydi ama hoparlörleri sağlamdı. Yapay zeka bir şey olmaz, biraz daha yüksek ses verebilir dedi. Ondaki 20 ohm hoparlörleri buna taktım. Bunun orijinali 32 ohm.
Daha önce mağazalarda denediklerim dışında Logitech G230 ve G430 kullandım. Art arda dinlemedim ama ses kartı olanlarda ben kayda değer bir fark duyamadım. Aynısının yeşili. Titreşimi var o kadar. Kafa sıkması bile aynı.
Halihazırda kıytırık telefon kulaklığı daha mobil ve rahat geldiği ve çok kafa sıktığı için (s)atmaya karar verdim.
Okmeydanı Hastane metrobüs durağı veya çevresinde elden satmayı düşünüyorum. Kargo için iki katını alır, kargo ücretinden kalanı geri gönderirim.
Daha önce mağazalarda denediklerim dışında Logitech G230 ve G430 kullandım. Art arda dinlemedim ama ses kartı olanlarda ben kayda değer bir fark duyamadım. Aynısının yeşili. Titreşimi var o kadar. Kafa sıkması bile aynı.
Halihazırda kıytırık telefon kulaklığı daha mobil ve rahat geldiği ve çok kafa sıktığı için (s)atmaya karar verdim.
Okmeydanı Hastane metrobüs durağı veya çevresinde elden satmayı düşünüyorum. Kargo için iki katını alır, kargo ücretinden kalanı geri gönderirim.