Ozurlu Monster servisine yaptirdiysan yanlış macun kullanmislardir. Adamlar 20 yıldır laptop satiyor daha ogrenemedi hangi macunu kullanmalari gerektigini.
Evet Monster teknik servisine götürmüştüm bugün mail attım ve teknik servise getirmemi söylediler birkaç gün içinde tekrardan götüreceğim olumlu sonuç alamazsam kendim açar hallederim.
Evet Monster teknik servisine götürmüştüm bugün mail attım ve teknik servise getirmemi söylediler birkaç gün içinde tekrardan götüreceğim olumlu sonuç alamazsam kendim açar hallederim.
www.ebuy.7com adresinden PTM7958SP macunun 1 gramlik versiyonlarindan 2 tane al onunla birlikte ver adamlara verirken de yanlis macun kullaniyormussunuz lutfen bunu kullanin de anlar zaten o yamuklar. Ben bu kadar kas kafalisina cidden cok nadir denk geliyorum bu dunyada.
www.ebuy.7com adresinden PTM7958SP macunun 1 gramlik versiyonlarindan 2 tane al onunla birlikte ver adamlara verirken de yanlış macun kullaniyormussunuz lutfen bunu kullanin de anlar zaten o yamuklar. Ben bu kadar kas kafalisina cidden cok nadir denk geliyorum bu dunyada.