zeusamore

Üyecik
Herkese iyi Sosyaller dilerim, Monster Tulpar T7 v20.4 ürünümün BIOS ve EC sürümünü güncelledikten sonra (GM5tg0o kodlu aynı anakarta ait farklı bir cihaz sürümü iletilmiştir), bilgisayarın maalesef hem Turbo, Office, Gaming olan üç güç modu sadece Office ve Gaming olarak değişti BIOS'ta da aynı şekilde, aynı zamanda ürün adı T5 v20.3 olarak değişti, işlemci hızı 30W ile sınırlandırırdı.
Laptopun üzerinde bulunan mod Switch düğmesi şu an işlevinde çalışmıyor sadece Turbo fan açıp kapatıyor.

Xmg sitesinden aynı ürünün BIOS ve EC güncellenmesini sağladım problem çözülmedi.
Monster güncel sürümün bu olduğunu iletiyor farklı BIOS iletmiyor.
DMI olarak USB ile güncelleme yapmadan önce de sonrasında da Windows üzerinden yazdım, bozulma olmasa dahi halen bilgisayarımın ayarları gelmemekte.
Recep beyin GameGaraj'dan MSI BIOS'a dönüştürme videosundaki gibi yazdım çözüm olmadı maalesef.
BIOS ve EC yüklemeden öncesinde de yazdım sonrasında da, işlem aralarında da fakat düzelme olmadı.

Aynı ürüne sahip birileri eğer BIOS Backup yapıp iletebilirse onu da deneyebilirim şimdiden teşekkür ederim.

Benim ürünüm: GM7RG0R.

Dosya Ekleri

• 1749243162124.webp
    1749243162124.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör: