Montajı tamamladım ama PC açılmıyor

whofedcamper

Çalışkan
Kasa montajını tamamladım, güç tuşuna bastım ama bilgisayar hiç tepki vermedi. Sebebi ne olabilir? Tüm kablolar doğru ve yerinde duruyor. Neyi gözden kaçırıyorum? Yardımcı olur musunuz? Bağlantıda olan tüm fotoğrafları atıyorum.

Kasa = msi mag pano 100r pz
Anakart = gigabyte x870 aorus elite rev1.1
Psu= asus rog strix 1000w

F Panel kablosu soldaki sanırım. Sağdaki ne bilmiyoruz, başkasına sordum, o da bilmiyor. Takmadım, sorun etmemiş ama ne bilmiyorum.

Eki Görüntüle 284603
Soldaki kablo f panele düzgün şekilde takıldıysa başka birşeyde sorun var demektir

O zaman anakartın arkasında yada bir yerinde kasaya değen bir vida var o da kısa devre yapıyor

@
Yaptım bir tepki yok yine sanki ufak bi tık sesi geliyor gibi oluyor psu dan ama sonrası yok ne bi hareket ne bir ışık.
O zaman psu ile alkalı bir durum var kablolamada hata yok

Son düzenleme:
Arctic montajını nasıl yaptın, 4 tane kablosu var, 1 tanesini kullandıysan 3 tanesi boşta kalacak, 3 tane kablosunu kullandıysan 1 tane kablo boşta kalacak, boşta 2 kablosu varsa bağlantı yanlış demektir.
Adım adım tüm kablo ve soketleri gözden geçirin, soketlerin üzerindeki isimlere dikkat edin, çok yanlış takma olasılığı yok ama yine de kontrol edin. Ekran kartının modeli neydi? Bağlantısı nasıl yapıldı, rehber videoyu bir gözden geçirin.
Soğutucunun vidalarınıda çok sıktıysanız sorun çıkartabilir, ya da işlemci kiti kullandıysanız o da sorun çıkartır, anakartın kendi işlemci yuvasını kullanın.

RAM'leri kontrol et, takılışını belki işlemci tam oturmadı.

RAM'leri kontrol et, takılışını belki işlemci tam oturmadı.

İşlemci oturmadıysa, anakart pimleri yamulmuş olabilir, montajı sıfırdan gözden geçirmesi gerekecek, benim sistemde PSU kablosu arızalı çıkmıştı, tabii onu anlaması saatler alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…