Montech XR mı, Lian Li Vector V100R mı?

Xoulth

Uzman
Herkese selamlar,
  • R9 9950X
  • Zotac RTX5080 Solid Core Oc
  • Arctic Liquid Freezer III 360 Pro ARGB (Beyaz / Siyah)
  • XPG Lancer Blade RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 (Siyah)
sistemini taşıyacak bir kasa arıyorum. Lian Li V100R ve Montech XR gözüme çarptı. Sizce hangisi daha mantıklı olur?

Aynı zamanda NZXT H7 Flow Beyaz da indirime girmiş ancak beyaz siyah sistem nasıl durur emin olamadım.

O sisteme o iki kasa da biraz yakışıksız olur.
Montech King 95 Pro gibi bir kasa öneririm, hem daha geniş hem de daha lüks.

Bütçe konusunda az daha rahat davran derim, sistemin yüksek Almışken her açıdan rahat olsun, "ya ama şurası da şöyle" dedirtmesin.
Aslında amacım bu sistemi soğutmada yardımı dokunacak bir kasa almak, görsellik de önemli tabii ki sosyal medyadaki kasa editlerine biraz da özeniyoruz yalan değil..

Aslında amacım bu sistemi soğutmada yardımı dokunacak bir kasa almak, görsellik de önemli tabii ki sosyal medyadaki kasa editlerine biraz da özeniyoruz yalan değil..
Düzgün bir kasa aldın mı her türlü soğuyacaktır, O11D, King 95 Pro, NV5 MK2 gibi akvaryum kasaların hepsi ayarlandı mı güzel hava akışı da sunuyor.

Montech XR kullanıyorum sade ve şık bir kasa fanları da sessiz denilebilir. Ben özellikle arkadan anakarta gelen kablo kısmında kauçuk perdeler olduğu için tercih etmiştim fiyadı da uygundu. 360mm radyatör, 420mm ekran kartı desteği var. Farklı soru varsa yanıtlayabilirim kasa ile ilgili.

Herhangi bir ekstra fan taktınız mı hocam? Bir de sisteminiz nedir acaba, kasanın soğutmasına dair fikir edinsem iyi olur diye düşünüyorum. Görsel paylaşma şansınız varsa da güzel olur.

https://pcpartpicker.com/b/c7wcCJ üzerinden böyle bir dizayn buldum XR için, sıvı soğutması da almayı düşündüğümle aynı ancak sıvı soğutmanın RAM ile olan mesafesi çok şüpheye düşürdü.

Sizin sistem gibi üst düzey bişey yok 7500f/9060XT ikilisine yetiyor benim için. O işlemciye sıvı soğutma takacaksanız zaten sıcaklık anlamında sıkıntı çekmezsiniz. Kasanın hava akışı kötü değil ben tek arka egzos fanla kullanıyorum. Alt 3' lü fanıda yazın boşta ekran kartı fan açmasın diye takmıştım. Yük altında ne kadar faydası dokunuyor bilmiyorum açıkcası zaten hepsini çok düşük devirde çalıştırıyorum.

Şu sistem çok güzel görünüyor. Sıvı soğutma tek başına havasını değiştiriyor görselin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…