Shock Blast 23

Uzman
Hadi Sennheiser PC38X, Beyer DT 990 PRO kullandım, bunları geçtim. Blackshark V2 USB, G PRO X ve G635 gibi oyuncu kulaklıklarını da kullandım, bunlar da daha net ses veriyor. En sonunda QCY Melobuds N50'den bile kötü ses verince yuh dedim. MOONDROP DAWN PRO 2 DAC ile kullanıyorum CHU 2'yi; şahsen bu kadar berbat bir performans beklemezdim. TANGZU WANER KZSN PRO X var ve her anlamda yerle bir ediyor. Bu kadar hype'lanan bir IEM bence önerilmemeli.

Dawn Pro 2 gibi bir DAC ile bile kötü ses veriyor.

Filtre sorunları yüzünden önermediğim bir IEM. Ses kalitesi olarak Waner 2 Red Lion dururken yüzüne bakmam.
2 sene önce Aliexpressten 400 tlye aldığım için okadarda canımı sıkmıyor konuyu açma sebebim artık kımsenın onermemesi gerektiği. Filtrelerini temizledım kabloyu değiştridm yok hala bırak Waner 2 yi WANER 1'den kotu ses veriyor

Filtre sorunları yüzünden önermediğim bir IEM. Ses kalitesi olarak Waner 2 Red Lion dururken yüzüne bakmam.
Şimdi ise upgrade edicem WANER 1'den başka birseye sence WANER 2 REDLİON mu alıyım yoksa WANER 2 JADE mi? Jade daha dengeli ve temiz Redlion ise subbas ve bassı daha kuvvetli diyorlar.