Moondrop CHU 2'nin DAC ile kullanılmasına rağmen giriş seviyesi cihazlardan bile kötü ses vermesi sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shock Blast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 29

Shock Blast 23

Uzman
Hadi Sennheiser PC38X, Beyer DT 990 PRO kullandım, bunları geçtim. Blackshark V2 USB, G PRO X ve G635 gibi oyuncu kulaklıklarını da kullandım, bunlar da daha net ses veriyor. En sonunda QCY Melobuds N50'den bile kötü ses verince yuh dedim. MOONDROP DAWN PRO 2 DAC ile kullanıyorum CHU 2'yi; şahsen bu kadar berbat bir performans beklemezdim. TANGZU WANER KZSN PRO X var ve her anlamda yerle bir ediyor. Bu kadar hype'lanan bir IEM bence önerilmemeli.

Dawn Pro 2 gibi bir DAC ile bile kötü ses veriyor.

Filtre sorunları yüzünden önermediğim bir IEM. Ses kalitesi olarak Waner 2 Red Lion dururken yüzüne bakmam.
2 sene önce Aliexpressten 400 tlye aldığım için okadarda canımı sıkmıyor konuyu açma sebebim artık kımsenın onermemesi gerektiği. Filtrelerini temizledım kabloyu değiştridm yok hala bırak Waner 2 yi WANER 1'den kotu ses veriyor

Filtre sorunları yüzünden önermediğim bir IEM. Ses kalitesi olarak Waner 2 Red Lion dururken yüzüne bakmam.
Şimdi ise upgrade edicem WANER 1'den başka birseye sence WANER 2 REDLİON mu alıyım yoksa WANER 2 JADE mi? Jade daha dengeli ve temiz Redlion ise subbas ve bassı daha kuvvetli diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…