Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SoldierBoyBabam

Üstün
Makaleler
1
Yer
Afyonkarahisar
Arkadaşlar Towers of Time kısmında %10'a girenlere 200 kristal bir de Johnny Cage ses efekti veriyordu. 9.9'luk kısma girdim vermedi, süre bitince mi veriyor?
Bir de mesela benim önüme geçenler olur mu? Sonra ödülü alamama gibi bir durum olur mu?

Çözüm
Arkadaşlar Towers of Time kısmında %10'a girenlere 200 kristal bir de Johnny Cage ses efekti veriyordu. 9.9'luk kısma girdim vermedi, süre bitince mi veriyor?
Bir de mesela benim önüme geçenler olur mu? Sonra ödülü alamama gibi bir durum olur mu?
Towers of Time ödülleri genellikle etkinlik sona erdikten sonra dağıtılır. Ödüller genelde süre bitiminden sonra verilir, bu yüzden biraz beklemeniz gerekebilir. Önünüzdeki oyuncular da ödülü almanıza engel olmaz; %10'luk dilimde kalmışsanız ödülünüzü alırsınız.
Towers of Time ödülleri genellikle etkinlik sona erdikten sonra dağıtılır. Ödüller genelde süre bitiminden sonra verilir, bu yüzden biraz beklemeniz gerekebilir. Önünüzdeki oyuncular da ödülü almanıza engel olmaz; %10'luk dilimde kalmışsanız ödülünüzü alırsınız.

Artı -1 Eksi
Çözüm
Hocam peki ben şimdi %10'luk dilimden çıktım. Ödülü alamaz mıyım?

Hocam peki ben şimdi %10'luk dilimden çıktım. Ödülü alamaz mıyım?
Eğer ödül dağıtımı sırasında %10'luk dilimindeyseniz, ödülünüzü alırsınız. Ancak dilimden çıktıysanız, ödülü alamayabilirsiniz. Ödüller genellikle etkinlik bitimindeki dilime göre verilir. Yani, etkinlik bitiminde %10'luk dilimdeyseniz ödülünüzü alırsınız, aksi halde alamayabilirsiniz.