K Kacikkar Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 672 Çözümler 1 Beğeniler 223 31 Temmuz 2024 #1 Merhaba, Mortal Kombat 1 almak istiyorum, alınır mı sizce? Bir de Epic'te gamepad desteği yok sanırım? O problemi oyunu Steam'e Steam dışı oyun ekle işi ile çözebilmem mümkün mü?
Merhaba, Mortal Kombat 1 almak istiyorum, alınır mı sizce? Bir de Epic'te gamepad desteği yok sanırım? O problemi oyunu Steam'e Steam dışı oyun ekle işi ile çözebilmem mümkün mü?
drjacob Yetkin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 743 Beğeniler 377 Yer localhost 31 Temmuz 2024 #2 Alınır bence.
6 6737 Uzman Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.292 Makaleler 4 Çözümler 34 Beğeniler 1.422 31 Temmuz 2024 #3 Kacikkar dedi: Bir de Epic'te gamepad desteği yok sanırım? O problemi oyunu Steam'e Steam dışı oyun ekle işi ile çözebilmem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Çözüldüğüne dair technopat'ta yazılar buldum ama Xbox kontrolcüsüne sahip değilseniz remaplemeniz gerekebilir.
Kacikkar dedi: Bir de Epic'te gamepad desteği yok sanırım? O problemi oyunu Steam'e Steam dışı oyun ekle işi ile çözebilmem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Çözüldüğüne dair technopat'ta yazılar buldum ama Xbox kontrolcüsüne sahip değilseniz remaplemeniz gerekebilir.
KS KS K Kacikkar Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 672 Çözümler 1 Beğeniler 223 31 Temmuz 2024 #4 drjacob dedi: Alınır bence. Genişletmek için tıkla... Epic'te gamepad desteği dediğim yöntem ile çözülüyor mu pekii?
drjacob dedi: Alınır bence. Genişletmek için tıkla... Epic'te gamepad desteği dediğim yöntem ile çözülüyor mu pekii?