Elimde sapasağlam, kendi kullandığım bisikletim var. Üniversiteye geçiyorum diye satacağım. Benzerleri 13-16k arası değişiyor, benimki büyük kadrolu hem de önden amortisörlü modeli. Vites, fren sorunsuz her aksamı çalışıyor. Örnek fotoğraf bırakacağım, yarın daha güzellerini çekip ilana koyacağım. Bisikletçi 6'dan başladı 9'a çıkardım. Arkasında moon Sirius arka far takılı, o şekilde vereceğim. 11000 civarına satmak istiyorum ne düşünüyorsunuz?

Mosso Legarda 2324 MSM-H
-28 jant.
-Hidrolik disk fren.
-51cm kadro.
-Ayarlanabilir açılı gidon.
-Moon Sirius 200 lümen arka far.
-Shimano altus aktarıcılar.
-Ayarlanabilir, kilitlenebilir ön amortisör.
-Duruma göre Rockbross V9M-1000 lümen ön farı da verebilirim, onu kendime bırakmayı düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    687,3 KB · Görüntüleme: 47
  • 2.webp
    2.webp
    784 KB · Görüntüleme: 55
Elimde sapasağlam, kendi kullandığım bisikletim var. Üniversiteye geçiyorum diye satacağım. Benzerleri 13-16k arası değişiyor, benimki büyük kadrolu hem de önden amortisörlü modeli. Vites, fren sorunsuz her aksamı çalışıyor. Örnek fotoğraf bırakacağım, yarın daha güzellerini çekip ilana koyacağım. Bisikletçi 6'dan başladı 9'a çıkardım. Arkasında moon Sirius arka far takılı, o şekilde vereceğim. 11000 civarına satmak istiyorum ne düşünüyorsunuz?

Mosso Legarda 2324 MSM-H
-28 jant.
-Hidrolik disk fren.
-51cm kadro.
-Ayarlanabilir açılı gidon.
-Moon Sirius 200 lümen arka far.
-Shimano altus aktarıcılar.
-Ayarlanabilir, kilitlenebilir ön amortisör.
-Duruma göre Rockbross V9M-1000 lümen ön farı da verebilirim, onu kendime bırakmayı düşünüyorum.
Bisikletinin özelliklerine ve piyasa koşullarına göre 11.000 TL fiyat isteğin makul görünüyor. İşte değerlendirmene yardımcı olabilecek adımlar:

- Benzer Ürün Araştırması: İlanlarda bulunan benzer Mosso Legarda bisiklet modellerinin fiyatlarını kontrol et. 13.000 TL ile 16.000 TL arasındaki fiyat aralığına odaklanabilirsin.

- Durum Değerlendirmesi: Bisikletin genel durumu iyi olduğu için ve hidrolik disk fren gibi özellikleriyle dikkate değer bir değer sunuyor.

- Ekstra Eşyalar: Moon Sirius arka far ve isteğe bağlı olarak Rockbross V9M-1000 lümen ön far gibi ek aksesuarlar da fiyatını artırabilir. Bu noktada aksesuarları ayrı bir değer olarak ilanına dahil edebilirsin.

- Pazarlık Payı: Fiyatının biraz daha üstünde başlamak, alıcıların pazarlık yapabileceği bir alan sunar. Belki 11.500 TL başlangıç fiyatı belirleyebilirsin.

- İlan Görselleri: Yüksek kaliteli ve iyi aydınlatılmış fotoğraflarla ilan hazırlamak dikkat çekici olacaktır. Detayları net bir şekilde göster.

Bu adımlar, teklif ettiğin fiyatı hem destekleyecek hem de alıcıların ilgisini artıracaktır. Başarılar!

Satmaktan vazgeçtim, 9000 veriyor hem de 2 aya bölecekmiş. Arada tatile gelince kendim kullanırım. 10800 yazıp bıraktım.