theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
Hocalar iyi sosyaller,

Dün motor direksiyon sınavımı bitirdim ve başarılı oldum. Bugün kursumdan mesaj geldi. Fakat anlamadığım bir kısım var, benden PTT'ye ehliyet harcı yatırmamı istiyorlar ama bu paranın ne kadar olduğunu bilmiyorum. Bunu nasıl öğrenebilirim?

1763896831430.webp

Ziraat mobil uygulamasına gir işlemler>ödemeler>vergiler ve resmi kurumlar>sürücü belgesi tahsilatları buradan bakılıyor ve ödeniyor.

Önceden fark vardı sanırım. Şimdi hepsi için 3643 TL gösteriyor. Ziraat mobilden ödeyebilirsin.
Hocam ziraat mobilden ödemek mi daha garantidir yoksa garanti olsun diye PTT'den mi yatırayım? Ödedikten hemen sonra randevu alacağım nüfus dairesine.

Ziraat mobil uygulamasına gir işlemler>ödemeler>vergiler ve resmi kurumlar>sürücü belgesi tahsilatları buradan bakılıyor ve ödeniyor.
Hocam sizin dediğiniz gibi babamın ziraatından denemeye karar verdim TC kimliğimi girdim fakat burada 2 tane 3.643 TL değerinde 2 adet ödeme yapabileceğimi söylüyor. Birisinin açıklamasında şu yazıyor: SINIF GÜNCELLEME / YENİ BAŞVURU - TİP: A SINIF BELGE

Diğerinde ise aynısının fakat B SINIFI BELGE yazıyor. Hangisini ödemem lazım A1 alacağım ben.