Merhaba arkadaşlar, motoruma herhangi ihtimale karşı bir takip cihazı almak istiyorum. AirTag'in fiyatı 1450 TL civarı, sizce alınır mı? Yoksa GPS takip sistemi şeklinde bir şey mi almalıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?Orijinal AirTag almana gerek yok. 3. parti ama Apple iPhone'u Bul destekli bir AirTag alman işini görecektir. Benim tanıdığının arabasına takmışlardı; 300 TL’lik bir şey. Hem anlık takibi bile vardı. Telefona gelen uyarıdan görmüştüm, tüm gittiği yerleri çizmiş haritaya tag. Biz sonra fark edince sökünce dükkanını kurşunladılar.
Hatta bende tatile gitmeden ucuz olandan aldım Amazon'dan bavullar için takibi falan vardı sorun olmadı.
ih4terain
Başarılı
Orijinal AirTag almana gerek yok. 3. parti ama Apple iPhone'u bul destekli bir AirTag alman işini görecektir. Benim tanıdığının arabasına takmışlardı; 300 TL'lik bir şey. Hem anlık takibi bile vardı. Telefona gelen uyarıdan görmüştüm, tüm gittiği yerleri çizmiş haritaya tag. Biz sonra fark edince sökünce dükkanını kurşunladılar.hatta bende tatile gitmeden ucuz olandan aldım Amazon'dan bavullar için takibi falan vardı sorun olmadı.
Zaten AirTag ucuz bir cozum onunda cakmasina kacmaya gerek oldugunu sanmiyorum.
Konuya gelirsek GPS sistemlerine para vermek istemiyorsaniz icinizi rahatlatmak icin ve bazen de kurtarici olarak AirTag is gorebilir.
Bence alinir.
iPhone kullaniyorsunuz degil mi?
Zaten AirTag ucuz bir cozum onunda cakmasina kacmaya gerek oldugunu sanmiyorum.
Konuya gelirsek GPS sistemlerine para vermek istemiyorsaniz icinizi rahatlatmak icin ve bazen de kurtarici olarak AirTag is gorebilir.
Bence alinir.
Çakması değil Apple kendi destek veriyor. Bul uygulamasında çalışıyor zaten 3. parti değil. Airtag için yedek bir iPhone'um mevcut. Orijinal Airtag'im de var ama farkı yok.Zaten AirTag ucuz bir cozum onunda cakmasina kacmaya gerek oldugunu sanmiyorum.
Bence alinir.
Son düzenleme:
AirTag yerine tercih edilebilir.
ULACAN
Uzman
Link var mı kral 
kOrijinal AirTag almana gerek yok. 3. parti ama Apple iPhone'u Bul destekli bir AirTag alman işini görecektir. Benim tanıdığının arabasına takmışlardı; 300 TL’lik bir şey. Hem anlık takibi bile vardı. Telefona gelen uyarıdan görmüştüm, tüm gittiği yerleri çizmiş haritaya tag. Biz sonra fark edince sökünce dükkanını kurşunladılar.Hatta bende tatile gitmeden ucuz olandan aldım Amazon'dan bavullar için takibi falan vardı sorun olmadı.
Yeni konular
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı