Bütçe
15.49 dolar
Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba bu aralar gene kafama takıkan bir oyun motor town: Behind the wheel bu oyunu Instagram Reels'de gezerken gördüm ve oyun çok güzele benziyor sizce alınır mı? Ve sistemim kaldırır mı?
Sistemim altta.

Ekran kartı: RTX 4070.
İşlemci: Intel Core i5-12400F
SSD modeli: 1 TB Crucial NVMe M.2 SSD.
İşletim sistemi: Windows 11 Home.
RAM: 16 GB RAM.

Sorularım altta.

Soru 1: Motor town: Behind the wheel alınır mı?
Soru 2: Motor town: Behind the wheel sistemim kaldırır mı?

Notlarımda altta:

Not 1: Steam'den oyun önerirseniz daha iyi olur.
Not 2: Epic Games'den oyun önermeyin.
Not 3: Bütçem 15.49 dolar.
Not 4: Steam'den başka oyunlarda önerebilirsiniz.

Ve bir şey daha söyleyeceğim bir de 7 Days to Die diye bir oyun indirime girmiş onu beğendim sizce hangisini almalıyım? 7 Days to Die'mi yoksa motor town: Behind the wheel mi? Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum iyi günler.

Merhaba bu aralar gene kafama takıkan bir oyun motor town: Behind the wheel bu oyunu Instagram Reels'de gezerken gördüm ve oyun çok güzele benziyor sizce alınır mı? Ve sistemim kaldırır mı?
Sistemim altta.

Ekran kartı: RTX 4070.
İşlemci: Intel Core i5-12400F
SSD modeli: 1 TB Crucial NVMe M.2 SSD.
İşletim sistemi: Windows 11 Home.
RAM: 16 GB RAM.

Sorularım altta.

Soru 1: Motor town: Behind the wheel alınır mı?
Soru 2: Motor town: Behind the wheel sistemim kaldırır mı?

Notlarımda altta:

Not 1: Steam'den oyun önerirseniz daha iyi olur.
Not 2: Epic Games'den oyun önermeyin.
Not 3: Bütçem 15.49 dolar.
Not 4: Steam'den başka oyunlarda önerebilirsiniz.

Ve bir şey daha söyleyeceğim bir de 7 Days to Die diye bir oyun indirime girmiş onu beğendim sizce hangisini almalıyım? 7 Days to Die'mi yoksa motor town: Behind the wheel mi? Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum iyi günler.
- Soru 1: Motor Town: Behind the Wheel alınır mı?
- Evet, Motor Town: Behind the Wheel, açık dünya sürüş simülasyonu sevenler için keyifli bir deneyim sunabilir.

- Soru 2: Motor Town: Behind the Wheel sistemim kaldırır mı?
- Evet, sisteminiz bu oyunu rahatlıkla kaldırır. Ekran kartınız, işlemciniz ve RAM miktarınız oyunun gereksinimlerinin üzerinde.

- Oyun önerisi:
- Eğer bütçeniz 15.49 dolar civarında ise, Steam üzerinden 7 Days to Die uygun. Hem açık dünya unsurları hem de hayatta kalma mekanikleri ile eğlenceli bir deneyim sunar.

- Tercih önerisi:
- Eğer daha fazla macera ve hayatta kalma unsurları istiyorsanız 7 Days to Die'yi tercih edebilirsiniz. Ancak, sadece sürüş simülasyonu deneyimi arıyorsanız Motor Town: Behind the Wheel da iyi bir seçenek olabilir.

İyi oyunlar dilerim!