- E36 kullanıyorsan zaten kolluk kuvvetlerinin dikaktini ister istemez çekeceksin, gözleri hep sende olur.
- Basık süspansiyonun ölçüsü var kontrol noktalarında memurun elindeki cetvel ile çamurluk ve teker arası boşluk ölçülüyor, standartlara uymuyorsa para cezası ve trafikten men edebilir, çok basıksa ölçmeden de cezai işlem uygulayabilir.
-Renkli far lambaları ve fabrika çıkışı olmayan zenon beyaz farlar aynı şekilde yasak.
- Motor aksamında yapılan teknik değişikler aynı şekilde ruhsata işlenmezse fark edilirsen para cezası ve trafikten men.
- Fotoğraftaki araba ceza yer, haksız yere de ceza yiyebilirsin git itiraz et hakkını ara derler uğraştırırlar.
- E36 ile makas atarken modifiyeli bir şekilde emniyet kemeri takılı değilken yakalanırsan, drift olaylarına girmiyorum bile, ehliyetine el koyana kadar ceza keserler. Eve yürüyerek gitme ihtimalin var.
Ben E36 da yediğim ceza koçanları ile arabayı kaplıyordum, hevesimi alınca satıp kurtuldum.
İlerleyen günlerde E36 3.28 cabrio toplayacağım ama orijinal olacak her şeyi, sıfırdan restore etmeye çalışcağım alman marka ürünlerle.