şahruhQ

Çalışkan
Arkadaşlar, Mount & Blade Bannerlord neden optimize edilmiyor? Oyun sürümüm v1.3.9.

Ekran görüntüsü 2025-12-04 005542.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Neredeyse önerilen ayarlardasınız zaten. Görselden anladığım kadarıyla siz "optimize et" tuşuna tıklayınca tek değişecek olan tek şey uygulama içinde "optimize edildi" yazıp yeşil tik göstermesi ve kenarlıksız tam ekrandan tam ekrana geçiş yapacak olmanız. Bunu yapmak için NVIDIA App uygulamasına ihtiyaç yok. Oyunun ana menüsünden görüntü modunu kolayca değiştirebilirsiniz.

1764805337104.webp

1764805308983.webp

Neredeyse önerilen ayarlardasınız zaten. Görselden anladığım kadarıyla siz "optimize et" tuşuna tıklayınca tek değişecek olan tek şey uygulama içinde "optimize edildi" yazıp yeşil tik göstermesi ve kenarlıksız tam ekrandan tam ekrana geçiş yapacak olmanız. Bunu yapmak için NVIDIA App uygulamasına ihtiyaç yok. Oyunun ana menüsünden görüntü modunu kolayca değiştirebilirsiniz.

biliyorumda optimize neden olmuyor onu anlamadım diger oyunlar oluyor bu olmuyor onu soruyorum :)

Bunu yapmana gerek yok, oyun içinden kendin değiştir daha mantıklı, hatta otomatik optimizeyi kapat NVIDIA ayarlarından manuel yapmak daha mantıklı.
sistemim iyi 4080 sistem böyle optimize etmesi daha iyi ingilizce oyunlarda işime yarıyor :)

Bunu yapmana gerek yok, oyun içinden kendin değiştir daha mantıklı, hatta otomatik optimizeyi kapat NVIDIA ayarlarından manuel yapmak daha mantıklı.
bide böyle bir lanet sorun var ayarlarda degişiklik yaptım zaman

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-04 150839.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-04 150839.webp
    1 MB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme: