Detaylar
Kim cevapladı?Yapımcı 275 TL’ye satıyor. Steam’den daha uyguna geliyor ve Steam key olarak satıyor.
cuneeyt
Çalışkan
Çok çok teşekkürler hocam verdiğiniz alternatif için. Sayenizde oyuna bu fiyattan eriştim.
Yapımcı 275 TL'ye satıyor. Steam'den daha uyguna geliyor ve Steam key olarak satıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Blackss
Uzman
125 TL fark var yani Steam oyunlardan bu kadar pay mı alıyor acaba?
Yapımcı 275 TL’ye satıyor. Steam’den daha uyguna geliyor ve Steam key olarak satıyor.
%45 koymuş az buz değil.
Son düzenleyen: Moderatör:
Blackraven
Üstün
Ne kadar ucuza sattıkları önemli değil. Vaat ettikleri hiçbir vaadi yerine getirmeyen bu ekibe 5 kuruş bile verilmesini mantıklı bulmuyorum. İnşallah batarlar. Daha geçen hafta bir Japonya modu çıktı adamlar ana oyuna 10 yıldır getirilmemiş her şeyi eklemiş üstüne baya iyi optimizasyon yapmış ve oyunun her şeyini değiştirmişler.
MeReKGs67
Uzman
Ne kadar ucuza sattıkları önemli değil. Vadettikleri hiçbir vaadi yerine getirmeyen bu ekibe 5 kuruş bile verilmesini mantıklı bulmuyorum. İnşallah batarlar. Daha geçen hafta bir Japonya modu çıktı adamlar ana oyuna 10 yıldır getirilmemiş her şeyi eklemiş üstüne bayağı iyi optimizasyon yapmış ve oyunun her şeyini değiştirmişler.
Şu oyun inşallah düzgün çıkar da TW görür anyayı Konya'yı, bakalım tek elcilik nasılmış! Rockstar da tek el ama bak adamlar bizden başkası yok diye oyunu salmıyor detay üstüne detay ekliyorlar oyunlarına!
Buraya da TaleWorlds gibi olmayın yazdım
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
2.600 TL'ye satılan MediaTek MT7927 ile router yapmak mantıklı mı?
- shiedae3
-