HDDKullanıyorum 4 Bilgin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.647 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.665 Yer İstanbul 7 Şubat 2025 #1 Oyunun vanilla hâlinin eksik olduğunu ve tekrara düştüğünü duydum. Oynanışı iyileştirmek için hangi modları kurmalıyım?
Oyunun vanilla hâlinin eksik olduğunu ve tekrara düştüğünü duydum. Oynanışı iyileştirmek için hangi modları kurmalıyım?
E Emre Human Üstün Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 1.241 Çözümler 1 Beğeniler 564 8 Şubat 2025 #2 HDDKullanıyorum dedi: Oyunun vanilla hâlinin eksik olduğunu ve tekrara düştüğünü duydum. Oynanışı iyileştirmek için hangi modları kurmalıyım? Genişletmek için tıkla... Çok fazla mod kurman lazım. Tek bir mod iş görmez. Tek tek mod atmaya üşendiğim için kanal atacağım orada fazlasıyla işini görecek mod var. Yutefi Merhaba arkadaşlar, bu kanalda size Bannerlord hakkında videolar çekeceğim. www.youtube.com
HDDKullanıyorum dedi: Oyunun vanilla hâlinin eksik olduğunu ve tekrara düştüğünü duydum. Oynanışı iyileştirmek için hangi modları kurmalıyım? Genişletmek için tıkla... Çok fazla mod kurman lazım. Tek bir mod iş görmez. Tek tek mod atmaya üşendiğim için kanal atacağım orada fazlasıyla işini görecek mod var. Yutefi Merhaba arkadaşlar, bu kanalda size Bannerlord hakkında videolar çekeceğim. www.youtube.com