3 3428 Çalışkan Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 97 Beğeniler 43 18 Ağustos 2024 #1 Artık şu Aseraydan bıktım yeniyorum tekrar ordu topluyorlar. Tüm lordlarının kafasını kessem ne olur haritadan silinirler mi?
Artık şu Aseraydan bıktım yeniyorum tekrar ordu topluyorlar. Tüm lordlarının kafasını kessem ne olur haritadan silinirler mi?
Miles Upshur 42 Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.845 Çözümler 6 Beğeniler 2.309 18 Ağustos 2024 #2 3428 dedi: Artık şu aseraydan bıktım yeniyorum tekrar ordu topluyorlar. Tüm lordlarının kafasını kessem ne olur haritadan silinirler mi? Genişletmek için tıkla... Dur ben lordlara sorayım siliniyorlarmıymış. Şaka maka, silinmez gibi.
3428 dedi: Artık şu aseraydan bıktım yeniyorum tekrar ordu topluyorlar. Tüm lordlarının kafasını kessem ne olur haritadan silinirler mi? Genişletmek için tıkla... Dur ben lordlara sorayım siliniyorlarmıymış. Şaka maka, silinmez gibi.
Krombi Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 515 Çözümler 5 Beğeniler 600 18 Ağustos 2024 #3 3428 dedi: Artık şu Aseraydan bıktım yeniyorum tekrar ordu topluyorlar. Tüm lordlarının kafasını kessem ne olur haritadan silinirler mi? Genişletmek için tıkla... Onurun düşer, düzenbaz olursun.
3428 dedi: Artık şu Aseraydan bıktım yeniyorum tekrar ordu topluyorlar. Tüm lordlarının kafasını kessem ne olur haritadan silinirler mi? Genişletmek için tıkla... Onurun düşer, düzenbaz olursun.
everest Yetkin Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 471 Çözümler 9 Beğeniler 480 18 Ağustos 2024 #4 3428 dedi: Artık şu Aseraydan bıktım yeniyorum tekrar ordu topluyorlar. Tüm lordlarının kafasını kessem ne olur haritadan silinirler mi? Genişletmek için tıkla... Evet silinirler fakat yeni lordlar var olur bir sure sonra.
3428 dedi: Artık şu Aseraydan bıktım yeniyorum tekrar ordu topluyorlar. Tüm lordlarının kafasını kessem ne olur haritadan silinirler mi? Genişletmek için tıkla... Evet silinirler fakat yeni lordlar var olur bir sure sonra.