panha Çalışkan Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 11 Beğeniler 0 17 Nisan 2025 #1 Epic Games üzerinden Mount and Blade Bannerlord oynamaktayım. Oyunun belirli başlı kısımlarında (özellikle haritada gezerken, bir şehre girerken) başlıkta yazdığım hatayı alıyorum. Herhangi bir mod kullanmıyorum. Çözümü nedir? Teşekkürler.
Epic Games üzerinden Mount and Blade Bannerlord oynamaktayım. Oyunun belirli başlı kısımlarında (özellikle haritada gezerken, bir şehre girerken) başlıkta yazdığım hatayı alıyorum. Herhangi bir mod kullanmıyorum. Çözümü nedir? Teşekkürler.
Burak Birinci Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 780 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 1.080 Yer Dubai 17 Nisan 2025 #2 Epic üzerinden oyunun dosyalarını doğrulamayı dene. Ayrıca ekran kartını güncelle (eğer güncel değilse) ve oyun ayarlarını optimize et. Artı 0 Eksi
Epic üzerinden oyunun dosyalarını doğrulamayı dene. Ayrıca ekran kartını güncelle (eğer güncel değilse) ve oyun ayarlarını optimize et.
KS KS panha Çalışkan Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 11 Beğeniler 0 17 Nisan 2025 #3 Burak Birinci dedi: Epic üzerinden oyunun dosyalarını doğrulamayı dene. Ayrıca ekran kartını güncelle (eğer güncel değilse) ve oyun ayarlarını optimize et. Genişletmek için tıkla... Deneyip yazacağım. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Burak Birinci dedi: Epic üzerinden oyunun dosyalarını doğrulamayı dene. Ayrıca ekran kartını güncelle (eğer güncel değilse) ve oyun ayarlarını optimize et. Genişletmek için tıkla... Deneyip yazacağım. Teşekkür ederim.