cemkaraca

Yetkin
Epic Games'ten Bannerlord aldım fakat mod kuramadım. Manuel kurmayı deniyorum. Better time ve Auto trade modu kurdum ama oyun açılırken hata vermeden çöküyor.

Oyun sürümü 1.2.9. Modların sürümü ile uyumlu olmadığı için olabilir mi? 1.2.9 sürümü için mod önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modlarin sıraları çok önemli ve bazı modlar bazen birbiriyle cakisabilir mod kurarken deneyerek kurmalisin sıkıntı çıkardığını düşündüğünü ise çıkarıp ondan vazgeçmen gerekebilir.

Epic Games üzerinden Bannerlord oynamak çok sıkıntılı. Modlaması çok uğraştırıyor. Her şeyi manuel olarak elle yapıyoruz. Steam'de tek tıklamayla kuruyor. Mod sürümü ve oyunun sürümünü kontrol edin.

Bunun dışında Launcher'i açtıktan sonra Mods bölümünden sıralamayı şöyle yapın.

Üst bölümde olması gereken modlar:
Harmony
UIExtenderEx
Mod Configuration Menu
ButterLib

Bunlar dışında yüklediğiniz bütün modları en alt sıraya çekin.

Ben hala kullanıyorum. Bilmiyorum. Sizde nasıl modlar var ki? Bazı modlar oyunun DLL yapısna dokunmadan çalıştığı için gerek olmuyor.
Better time, auto trader modları var. Bu modları indirirken harmony, mod organiser diye bir şeyler indirdi nexus mods'dan onlar var birde başka yok. Ama çalışmıyor ne yapabilirim? Launcher'dan başlat diyorum hemen sonra çöküyor hata vermeden.

Better time, auto trader modları var. Bu modları indirirken harmony, mod organiser diye bir şeyler indirdi nexus mods'dan onlar var birde başka yok. Ama çalışmıyor ne yapabilirim? Launcher'dan başlat diyorum hemen sonra çöküyor hata vermeden.
Modları manuel kurun. Eziyet ama bir sefer yapacaksınız zaten.