Steam Mount & Blade Warband 65 TL

Uranos

Üstün
Yer
Adana
Arkadaşlar bu oyun Steam'de indirime girdi, 2 dolara indi yani 65 TL oluyor, bence gayet uygun fiyatı, kaçırmayın derim

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim için açık ara en iyi oyunlardan biridir. O zamanlar Pentium Dual Core işlemcimin içindeki iGPU ile oynamaya çalışıyordum. Yanlış hatırlamıyorsam DirectX7 sürümü dışında oynatamıyordu bilgisayarım. Modlarla falan halen daha gideri vardır bu oyunun.

Bu fiyatlar ne ya ağlayacağım, kan kusarak geber Gabe.
Hocam bende ekonomiyi kötü buluyorum ama abartmayın bence, 65 TL büyük bir para değil oyuna verilir, oyunda eski olsa da oynanmayacak bir oyun değil, yine de sizin fikriniz.

Hocam bende ekonomiyi kötü buluyorum ama abartmayın bence, 65 TL büyük bir para değil oyuna verilir, oyunda eski olsa da oynanmayacak bir oyun değil, yine de sizin fikriniz.
Sağlam bir bölge kilidi yapmamak için Arjantin ve bizi kurban ettiler ona kızıyorum.

Arkadaşlar bu oyun Steam'de indirime girdi, 2 dolara indi yani 65 TL oluyor, bence gayet uygun fiyatı, kaçırmayın derim

Güzel fiyat almayı düşünenler kaçırmasın.
Bu fiyatlar ne ya ağlayacağım, kan kusarak geber Gabe.
Olayın hala Gabe ile alakası olduğunu düşünenler ne yiyip ne içiyor acaba. 5-10 yıl daha mahkumuz herhalde makarnaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…