Detaylar
Kim cevapladı?En son $0,79'a düşmüştü.
Benim için açık ara en iyi oyunlardan biridir. O zamanlar Pentium Dual Core işlemcimin içindeki iGPU ile oynamaya çalışıyordum. Yanlış hatırlamıyorsam DirectX7 sürümü dışında oynatamıyordu bilgisayarım. Modlarla falan halen daha gideri vardır bu oyunun.
Hocam bende ekonomiyi kötü buluyorum ama abartmayın bence, 65 TL büyük bir para değil oyuna verilir, oyunda eski olsa da oynanmayacak bir oyun değil, yine de sizin fikriniz.Bu fiyatlar ne ya ağlayacağım, kan kusarak geber Gabe.
Sağlam bir bölge kilidi yapmamak için Arjantin ve bizi kurban ettiler ona kızıyorum.Hocam bende ekonomiyi kötü buluyorum ama abartmayın bence, 65 TL büyük bir para değil oyuna verilir, oyunda eski olsa da oynanmayacak bir oyun değil, yine de sizin fikriniz.
Ateş Hekimoğlu
Yetkin
Bunu Gabe'e değil de başka birine söylemeniz gerekirdi.Bu fiyatlar ne ya ağlayacağım, kan kusarak geber Gabe.
pawEn
Üstün
Arkadaşlar bu oyun Steam'de indirime girdi, 2 dolara indi yani 65 TL oluyor, bence gayet uygun fiyatı, kaçırmayın derim
Güzel fiyat almayı düşünenler kaçırmasın.
Olayın hala Gabe ile alakası olduğunu düşünenler ne yiyip ne içiyor acaba. 5-10 yıl daha mahkumuz herhalde makarnaya.Bu fiyatlar ne ya ağlayacağım, kan kusarak geber Gabe.
Blackraven
Üstün
Temizinden 100 saat oynanacak bir oyun saati 0.65 kuruşa geliyor. Buna da pahalı demeyin abi dışarıda yürüyüşe çıksanız içeceğiniz bir şişe suyun maliyeti 10₺.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu