Shephard

Gelişen
Merhaba arkadaşlar MB: Warband'da "Yavuz Sultan Selim" adlı modu saatlerce oynadım ve bir süre sonra yüz modelleri hoşuma gitmemeye başladı. O modun üzerine nasıl mod kuracağım hakkında ise herhangi bir fikrim yok. Birileri yol gösterebilirse çok minnettar kalacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla oyunda birçok mod olsun istiyorsun. Oyunun kurulu olduğu dizinde "modules" klasörü var onun içine istediğin kadar mod atıp istediğini oynayabilirsin.

Teşekkür ederim şu an bilgisayar başında değilim fakat en kısa sürede deneyip geri yazacağım.

Anladığım kadarıyla oyunda birçok mod olsun istiyorsun. Oyunun kurulu olduğu dizinde "modules" klasörü var onun içine istediğin kadar mod atıp istediğini oynayabilirsin.

Dostum benim dediğim 16th century gibi modları nasıl modlayacağım ile ilgiliydi yukarıda yazdığım gibi oyundaki karakterlerin yüz modelleri hoşuma gitmemişti bu yüzden bu konuyu açmıştım. Şimdi ise nexusmoddan indirdiğim yüz modellerinde zaten nasıl yapılacağı ile ilgili yer verdiğini gördüm ve sorunum çözüldü yine de eline sağlık teşekkür ederim.

Son düzenleme: