Bende ASUS Evolve var solak oldugum icin ambidextrous bir modele ihtiyacım vardir bu modeli buldum fiyati da cok uygundu, zaten uzun zamandir ayni modeli kullandigim icin alisikligimdan yine aynisini aldim. Siradan farelerden pahali, gaming farelerden ucuz bir model. Saglam oldugu cift tiklama yapmadigi icin tercih ediyorum.
Cidden insandan insana degisen bir şey ben ve abim mesela abim cok gamsizdir hiçbir şeyi kafasina takmaz ODTÜ bilgisayar mezunu DR unvani var, ben lise terkim sokakta buyudum sorunlarimla bogustum omrum boyunca. Ayni evde buyuduk sonucta. Sans isi biraz da.
Gecenlerde Discord'da bir çocuk faremi sordu Evolve oldugunu soyledim Evolve'un cikis fiyati 75 dolardi ama ben 20 dolara falan aldim cunku cok tutmadi bu model, cocuga soyledim 75 dolarlik bir mouse ama ben ucuza aldim bayağı iyi dedim. AAA dedi 150 CPS imis sadece ise yaramaz falan dedi. Ben eski e sporcuyum giris seviyesi Logitech toplu faremle Türkiye'deki oyuncularin %99'ini evine donsuz gonderiyordum o zamanlar. O saniyor ki onu iyi bir oyuncu yapacak olan şey kullandigi farenin DPI'i CPS'si falan, halbuki uzaktan yakindan alakasi yok.