Mouse kullanırken elim terliyor veya yağlanıyor. Bana daha çok yağlanma gibi geliyor ve rahatsız bir his veriyor bana. Mouse kullanırken rahatsız hissediyorum sanki elimle mouse üzerinde hafif bir yağlanma var gibi. Bunun çözümü var mıdır acaba? Oyuncular için eldiven falan gibi bir şey de olabilir eğer varsa.
Detaylar
Kim cevapladı?demjr 111
Üstün
Tek çözüm bu gibi.Mouse kullanırken elim terliyor veya yağlanıyor. Bana daha çok yağlanma gibi geliyor ve rahatsız bir his veriyor bana. Mouse kullanırken rahatsız hissediyorum sanki elimle mouse üzerinde hafif bir yağlanma var gibi. Bunun çözümü var mıdır acaba? Oyuncular için eldiven falan gibi bir şey de olabilir eğer varsa.
Pulsar Noctua Feinmann F01 Kablosuz Gaming Mouse
F01’in kalbinde, olağanüstü hava akışı, fısıltı kadar sessiz çalışması ve birinci sınıf SSO2 rulman tasarımıyla tanınan Noctua NF-A4x10 5V PWM yer alır.
Maalesef bununla ilgili bir çözüm yok. XANTARES bunun için ameliyat olmuştu, yine de terliyordu. Bunun çözümü sanırsam delikli fareler kullanmak veya böyle sık sık kağıt havluyla temizlemek. Çözüm yok diyorum çünkü olsaydı eminim yıllardır bu sorundan muzdarip olan XANTARES'ten o çözümü görürdük.Mouse kullanırken elim terliyor veya yağlanıyor. Bana daha çok yağlanma gibi geliyor ve rahatsız bir his veriyor bana. Mouse kullanırken rahatsız hissediyorum sanki elimle mouse üzerinde hafif bir yağlanma var gibi. Bunun çözümü var mıdır acaba? Oyuncular için eldiven falan gibi bir şey de olabilir eğer varsa.
Dosya Ekleri
SF26 111
Bilgin
İsmail abininki biraz mousetan ötürü de olabilir.Maalesef bununla ilgili bir çözüm yok. XANTARES bunun için ameliyat olmuştu, yine de terliyordu. Bunun çözümü sanırsam delikli fareler kullanmak veya böyle sık sık kağıt havluyla temizlemek. Çözüm yok diyorum çünkü olsaydı eminim yıllardır bu sorundan muzdarip olan XANTARES'ten o çözümü görürdük.
Captain Skriniar 111
Üstün
Ameliyat zaten çözüm değil. 1-2 ay rahatlatıyor sadece. Daha sonra yine başa sarıyor. Ya delikli mouse kullanacak ya da Driclor kullanacak. Aynı sorun bende de var, Driclor kullanınca rahatlıyor.Maalesef bununla ilgili bir çözüm yok. XANTARES bunun için ameliyat olmuştu, yine de terliyordu. Bunun çözümü sanırsam delikli fareler kullanmak veya böyle sık sık kağıt havluyla temizlemek. Çözüm yok diyorum çünkü olsaydı eminim yıllardır bu sorundan muzdarip olan XANTARES'ten o çözümü görürdük.
Delikli mouse kullanınca bir şey değişmiyor bu arada arkadaşlar. Sadece avucumun içi değil parmaklarımda da aynı sorun var. İkide bir kalkıp elimi yıkamaktan bıktım. 
Bu daha da nemlendirmez mi hocam?Ya delikli mouse kullanacak ya da Driclor kullanacak. Aynı sorun bende de var, Driclor kullanınca rahatlıyor.
Captain Skriniar 111
Üstün
Sürerken nemli oluyor. Sürdükten sonra baya kurutuyor. Yatarken sürmek gerekir. Sabah kalkınca ter kalmıyor.
demjr 111
Üstün
Hocam, attığım mouse pahalı ama sizi diğer mouse'lere göre daha çok rahatlatacağı kesin.Delikli mouse kullanınca bir şey değişmiyor bu arada arkadaşlar. Sadece avucumun içi değil parmaklarımda da aynı sorun var. İkide bir kalkıp elimi yıkamaktan bıktım.
Bu daha da nemlendirmez mi hocam?
Arkadaşın dediği kremi ve bu attığım mouse'yi kullanırsanız, el terleme sorunu yüksek ihtimalle çözülür.