Hocam o bütçeyi asla çıkaramam.Hocam, attığım mouse pahalı ama sizi diğer mouse'lere göre daha çok rahatlatacağı kesin.
Arkadaşın dediği kremi ve bu attığım mouse'yi kullanırsanız, el terleme sorunu yüksek ihtimalle çözülür.
Detaylar
Kim cevapladı?Arantheim 112
Üstün
Mouse kullanırken elim terliyor veya yağlanıyor. Bana daha çok yağlanma gibi geliyor ve rahatsız bir his veriyor bana. Mouse kullanırken rahatsız hissediyorum sanki elimle mouse üzerinde hafif bir yağlanma var gibi. Bunun çözümü var mıdır acaba? Oyuncular için eldiven falan gibi bir şey de olabilir eğer varsa.
Ben de terleme var, çözümü yok; sadece bileklerden elektrik ile yağlanmayı ve terlemeyi birkaç yıllık çözüyorlar hastanede ama. Kalıcı çözümü ne yazık ki yok. Klips ile koltuk altında onun da çözümü var ama bu sefer de o terin nereden çıkacağını bilemiyorsun.
Driclor satın aldım. Umarım işe yarar. Teşekkürler.
Hocam bunu nasıl kullanıyorsunuz?Ameliyat zaten çözüm değil. 1-2 ay rahatlatıyor sadece. Daha sonra yine başa sarıyor. Ya delikli mouse kullanacak ya da Driclor kullanacak. Aynı sorun bende de var, Driclor kullanınca rahatlıyor.
Son düzenleme:
Captain Skriniar 113
Üstün
Kutunun arkasında kullanım şekli yazıyor. Fakat oradaki kullanım bana etki etmiyor pek.Driclor satın aldım. Umarım işe yarar. Teşekkürler.
Hocam bunu nasıl kullanıyorsunuz?
Doktorun bana önerdiği yöntem şu:
15 gün boyunca her akşam yatmadan önce elini tamamen ıslatacak şekilde sürün. Fakat bol sürmeyin, eliniz nemlesin yeter. Sabah kalktığınızda da elinizi yıkayın. 15 günün sonunda da; 1 hafta sürüp, 1 hafta mola verin. Bu şekil uygulayınca baya etki ediyordu.
Hocam nasıl sürüyoruz? Top gibi bir şey var ama beceremedim pek dün akşam.Kutunun arkasında kullanım şekli yazıyor. Fakat oradaki kullanım bana etki etmiyor pek.
Doktorun bana önerdiği yöntem şu:
15 gün boyunca her akşam yatmadan önce elini tamamen ıslatacak şekilde sürün. Fakat bol sürmeyin, eliniz nemlesin yeter. Sabah kalktığınızda da elinizi yıkayın. 15 günün sonunda da; 1 hafta sürüp, 1 hafta mola verin. Bu şekil uygulayınca baya etki ediyordu.
Captain Skriniar 113
Üstün
Şişeyi biraz ters tutun, top ıslanacaktır. Sonra dikey tutup elinize sürün. Başta top kuru olur ama sonra döndükçe tamamen ıslanacak. Sürekli şişeyi ters tutmanıza gerek yok, bu sefer de fazla ıslanıyor top.Hocam nasıl sürüyoruz? Top gibi bir şey var ama beceremedim pek dün akşam.
Topu elime sürerken takılı mı olması gereliyor? Takılıyken normalde dönüyor ama sürerken dönmüyor çünkü.Şişeyi biraz ters tutun, top ıslanacaktır. Sonra dikey tutup elinize sürün. Başta top kuru olur ama sonra döndükçe tamamen ıslanacak. Sürekli şişeyi ters tutmanıza gerek yok, bu sefer de fazla ıslanıyor top.
Captain Skriniar 113
Üstün
Takılı olması gerekiyor. Takın, şişeyi ters tutun ve topu biraz döndürün normal. Islanacaktır zaten. Islanınca da elinizde döner.Topu elime sürerken takılı mı olması gereliyor? Takılıyken normalde dönüyor ama sürerken dönmüyor çünkü.
BirForumcuKişi 113
Bilgin
Reis, fareyle alakası yok. Bu hiperhidroz ya Rolon Driclor alacaksın ya ETS ameliyatı olacaksın, o da riskli ya da benim gibi iyontoforez cihazı alacaksın. Maalesef pahalı ama başka çözüm yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
Captain Skriniar 113
Üstün
Ameliyatta gereksiz. Olduktan 1-2 ay sonra yine başa saracak. Tek mantıklı çözüm, Driclor kullanması.